10 ay bulk 8 hafta definisyon_Tunc_

_Tunc_

Üye
Herkese iyi ramazanlar arkadaslar gecen sene mart ayında bulk a baslamıstım ve ocak ayına kadar devam ettim bu sırada 21 kg aldım ve yağlandım yaklasık 2 ay cok katı olmamakla birlikte difinasyon yaptım marttan beri formumu sürdürüyorum ve Allah kısmet ederse ramazan dan sonra ilk ayı dirty olmakla birlikte 6-7 ay bulk yapacağım
Fotoğraflar bulkun son günlerinde ve difinasyonun bitimine yakın ve yakın zamanlarda cekilmistir yaş 17
ImageUploadedByTapatalk1435448066.502048.jpg
ImageUploadedByTapatalk1435448079.718140.jpg
ImageUploadedByTapatalk1435448089.844141.jpg
ImageUploadedByTapatalk1435448099.885604.jpg
ImageUploadedByTapatalk1435448113.486813.jpg
ImageUploadedByTapatalk1435448134.257219.jpg
ImageUploadedByTapatalk1435448151.179142.jpg
ImageUploadedByTapatalk1435448162.700776.jpg

bende hayatımda ilk defa definasyon yapıyorum ama calori ve protein alımını iyi ayarlayamadığım için biraz kas kaybettim sanırım 2 ayda 8 kilo verdim fakat bel bölgem ve alt karında hala biraz yağlanma var ayrıca göğüslerimde de biraz yağlanma var en son buralar kaldı artık ve yağ yakımı yavaşladı ciddi anlamda sabahları hiit cardio çalışıyorum akşamları da ağırlığa giriyorum tavsiyeleriniz varsa memnun olurum

bende hayatımda ilk defa definasyon yapıyorum ama calori ve protein alımını iyi ayarlayamadığım için biraz kas kaybettim sanırım 2 ayda 8 kilo verdim fakat bel bölgem ve alt karında hala biraz yağlanma var ayrıca göğüslerimde de biraz yağlanma var en son buralar kaldı artık ve yağ yakımı yavaşladı ciddi anlamda sabahları hiit cardio çalışıyorum akşamları da ağırlığa giriyorum tavsiyeleriniz varsa memnun olurum
Dostum benim yaptığım sey protein miktarını üst seviyede tutarak temiz beslenmekti günde 600 gr tavuk 5-6 yumurta beyazı ve light süt hergün tükettiğim seylerdi ve sabah hııt yerine ben ağırlık ant calıstıktan sonra hııt tercih ettim
Bol bol su tükettim (4-5 litre) ve hafta da bir de olsa bi cheat meal yaptım baslangıc yağ oranım bulk sonunda 15 di simdi 6-8 arası gidip geliyor ve 5 ayda bu seviyeyi aldı
Definasyonu uzuna yaymanı protein miktarını iyi ayarlayıp karbonhidratı yavas yavas düşürürsen istediğin sonucu alırsın

Dostum benim yaptığım sey protein miktarını üst seviyede tutarak temiz beslenmekti günde 600 gr tavuk 5-6 yumurta beyazı ve light süt hergün tükettiğim seylerdi ve sabah hııt yerine ben ağırlık ant calıstıktan sonra hııt tercih ettim
Bol bol su tükettim (4-5 litre) ve hafta da bir de olsa bi cheat meal yaptım baslangıc yağ oranım bulk sonunda 15 di simdi 6-8 arası gidip geliyor ve 5 ayda bu seviyeyi aldı
Definasyonu uzuna yaymanı protein miktarını iyi ayarlayıp karbonhidratı yavas yavas düşürürsen istediğin sonucu alırsın
5 litre sütü bir günde nasıl iciyorsunuz?

tebrikler hem bulkun hem definisyonun hakkı verilmiş.

5 litre sütü bir günde nasıl iciyorsunuz?

yanlış anlaşılma olmasın,4-5litre SU tükettiğini söylemiş _Tunc_ , süt değil.

ayrıca konu başlığını definisyon olarak düzelttim.

Yeni fotoğraflar eklemek isterim ancak boksbody her konumu fotoğraf yüzünden kilitliyor acıkcası hangi pozlar verip konunun kilitlenmiyeceğini bilmiyorum ,fotoğraf kurallarını okumana ve boksbody e msj atıp sormama rağmen bir sonuc alamadım bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim
İyi sporlar

ImageUploadedByTapatalk1437069541.622941.jpg
ImageUploadedByTapatalk1437069573.362532.jpg

Evet ramazan bitti son güncel fotolar bunlar
Kilo 66-68 arası gidio geliyor bu ramazan gözle görülür bir küçülme yasamadım cok şükür simdi tekrardan bulk a giriyorum ve yine 10 ay sürecek bu sefer daha bilincli ve daha ustayız 83-88 i görürüm diye düşünüyorum hergün bir bölge gireceğim ve 6 gün yapacağım.bulk dönemi protein alımım gr basına 3 karbonhidrat ise 3.5 olucak 2016 mayıs bulk bitiş ve ağustos a kadar fazla kasmadan definisyon yapacağım
Birde kol genetiğim kötü özellikle arka kolum inanılmaz yavas gelisiyor sizin söylemek istediğiniz ve önerileriz varsa yazarsanız memnun olurum iyi forumlar

Eki Görüntüle 38833Eki Görüntüle 38834
Kilo 66-68 arası gidio geliyor bu ramazan gözle görülür bir küçülme yasamadım cok şükür simdi tekrardan bulk a giriyorum ve yine 10 ay sürecek bu sefer daha bilincli ve daha ustayız 83-88 i görürüm diye düşünüyorum hergün bir bölge gireceğim ve 6 gün yapacağım.bulk dönemi protein alımım gr basına 3 karbonhidrat ise 3.5 olucak 2016 mayıs bulk bitiş ve ağustos a kadar fazla kasmadan definisyon yapacağım
Birde kol genetiğim kötü özellikle arka kolum inanılmaz yavas gelisiyor sizin söylemek istediğiniz ve önerileriz varsa yazarsanız memnun olurum iyi forumlar

Eki Görüntüle 38833Eki Görüntüle 38834
Ramazan'a rağmen durumun iyi nasıl bir beslenme ve supplement düzenin var acaba? birde antrenman programını yazabilirmisin? arka kol için triceps dips ve close grip bench press hareketlerini önerebilirim .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ramazan'a rağmen durumun iyi nasıl bir beslenme ve supplement düzenin var acaba? birde antrenman programını yazabilirmisin? arka kol için triceps dips ve close grip bench press hareketlerini önerebilirim .

Suplement kullanmıyorum.beslenme olarak 3 öğün beslendim 20.00 iftar 23 bir öğün tavuk ve karb birde sahur 3.00 yine tavuk ve karb
Ramazanda protein alımına dikkat etmek dısında ne bulduysam yedim hatta 2 yıldır icmediğin kola ve yemediğim tatlılar dahil
Hala yağ oranım 9-10 larda seyretmesine sasırıyorum bundan sonra bulk zaten

Ant rutinim sürekli değisiyordu en son 12-12-10-10 olmak üzere daha cok definisyon ağırlıklı bir programım vardı suan ki düşüncem bulk dönemi icin
Pazartesi-sırt
Salı-göğüs
Çarsamba-bacak
Persembe-omuz
Cuma-ön ve arka kol
Cumartesi pazar-off

Bulk daki antrenman ve beslenme düzenini sormuştum ben , bench deadlift squat ve barfiks durumların nasıl?

Deadlift en önemli hareketleden eğer belinde bi problem yoksa kesinlikle yapmanı öneririm. Hem motivasyon içinde önemli hareket 3 ay oldu salona başlayalı ve 90 100 kilo olan deadliftimi 3 ayda 160 kgye çıkarttım ve buda bana hep bi motivasyon kaynagı olmuştur. Her sırt gününe deadlifti arttırmak gazıyla giderim ve çok iyi antrenmmanm yaparım.

Deadlift en önemli hareketleden eğer belinde bi problem yoksa kesinlikle yapmanı öneririm. Hem motivasyon içinde önemli hareket 3 ay oldu salona başlayalı ve 90 100 kilo olan deadliftimi 3 ayda 160 kgye çıkarttım ve buda bana hep bi motivasyon kaynagı olmuştur. Her sırt gününe deadlifti arttırmak gazıyla giderim ve çok iyi antrenmmanm yaparım.
Deadlift cok etkili bir hareket ona süphe yok ama sakatlanma riski yüksek bir hareket ben kendimi tanıdığım icin acıkcası bulk döneminde yapmak istemiyorum,4-5 aydır hacime yönelik calısmıyorum simdi ise 12-10-8-6 sistemiyle olağanca ağırlıklara girmeye calıscam deadlift alısık olmadığım bir hareket sakatlanırım diye korkuyorum acıkcası
Ama bu psikolojiyi yenersem neden olmasın

Back
Yukarı