• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

11 Aylık Mucize Gibi Degişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GrawX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

5 Üzerinden Kaç Verirsiniz ? (Gelişim Açısından)

• Total voters
    420
  • Poll closed .
2 ayda 25 kilo almak demek, neredeyse 2 ayda 175.000kcal tükettiniz demek oluyor. Yani her gün yaklaşık 3000kcal ekstra kalori aldınız.

Bir erkeğin ortalama BMI değerleri 2500kcal civarında geçiyorsa, hergün aksatmadan 5500kcal civarı yemişsiniz demektir.

Bu da mantıklı bir hesap ile düşünürsek;
250gr protein,
110gr yağ,
1100gr kadar karbonhidrat yapar.

Bana pek gerçekçi gelmedi nedense...

2 ayda 25 kilo mu aldim demis? ben konuyu okumadimda sadece resimlere baktim.. eger öyle demisse yalan atmis :) 2 ayda 25 kilo alirsin eger softgainer isen sürekli abur cubur yersen yaglanirsin ama 2 ayda 25 kilo kas kütlesi imkansiz bir olay ilac alsan bile imkansiz..

2ayda 25Kilo nasıl alınıyor? kiloya ihtiyacım var :) Kemiklerim görünüyor :D Ne kadar yesemde kilo alamıyorum:) bari yag olsun diyorum oda olmuyor :)

1000-2000 arası kalori kaybına ugruyorsunuz ama bu her insanda aynı olmaz degişken bişey kilo almak istiyenler için dedim cunkı benim metobalizmam cok hızlı calıstıgı ortaya cıktımıstı durduk yere 1000 kalori kaybetmeyi göze almaktansa fazladan 1000k cebime koyarım daha iyi umarım anlatabilmisimdir netten ararsırırsan diger haber baslıklarında boyle bi baslık vardı gecenlerde okumustum zayıflamak isteyenler yapabilir taibki hatta gecenler se-x yapmak forma sokar diye bir haberde gormustum

1000 calori yakıosa mr olympiaya hazırlanırken günde 3-4 defa çeksen tamamdır zeka yaş kaçtı acaba her söylenene inanma aklını kullan biraz

ha birde 2 ayda 25 kilo almış arkadaş yağlanmadan , seneye Mr. Olympiada derece bekliyoruz kendisinden

Son düzenleme:
2 ayda 25 kilo almak demek, neredeyse 2 ayda 175.000kcal tükettiniz demek oluyor. Yani her gün yaklaşık 3000kcal ekstra kalori aldınız.

Bir erkeğin ortalama BMI değerleri 2500kcal civarında geçiyorsa, hergün aksatmadan 5500kcal civarı yemişsiniz demektir.

Bu da mantıklı bir hesap ile düşünürsek;
250gr protein,
110gr yağ,
1100gr kadar karbonhidrat yapar.

Bana pek gerçekçi gelmedi nedense...

:D bence bu kadar sayısal veriye ihtyaç yok 2 ayda net 25 kilo kas kütlesi :D

hocam merhabalar,senin spora balşadığın durumla benim şu an ki durumum aynı.
antreman programın,nasıl çalıştığın,nasıl beslendiğin,nelere dikkat ettiğin bunlara değinirsen memnun olurum.

Fil yavrusu filan yemiş 2 ayda 25 kilo alınırmı benim vücut kilo almaya yatkın ne yesem tartıda etkisini görürüm ben bile spor yapmadıgım zamanlar her şeyi yerdim durmaksızın 6 kilo almıştım 1 ayda

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:08 ----------

Ayrıca o 1000 kalori olayıdakomedi o kalori harcaman için 2-3 saat durmadan koşman lazım anca yakarsın 5 dakka el hareketiyle 1000 kalori yakılıyosa ozaman hadi eller havaya

Arkadaşımız hatalı bilgi vermiş, 2 ayda 25 kilo alınmaz değil, alınır ama büyük çoğunluğu yağ olarak alınır. zayıf arkadaşlarımız bakıp da gerçekten böyle oldu zannetmesinler diye yazıyorum. fotoğraflara bakmadım, umurumda da değil. vücudun ilaçsız kas yapma kapasitesi bellidir. burada mucizeye yer olmaz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:14 ----------

İlk Basladıgım dönem için soylüyorum bunları Suan için degil yanlız!!!

Sabah Kahvaltıda Yediklerim Karadeniz köy ekmegi hani su kocaman yuvarlak olanlardan ondan

2 Dilim Üzerine Yag,tereyağ vb... Üzerine Acuka Marketlerde Bulabilirsiniz Ben Acılısnı alıyordum daha iyi gibiydi

6 Adet Yumurta Beyazı 1 adet Sarısı ( kimi zaman tavaya kırıp çeşitli baharatlarla cesitlendirdim hep aynı tat sıka biliyor bazen)

4-5 kibrit kutusu kadar beyaz beyir veya kasar beynir NOT:yumurtaylada karıstırabilirsini

domates salatalık vb... bitki salatası sınırlama yok

son olarak gene 1 dilim ekmege tereyaglı balllı.recelli. vb.... evinizde ne varsa artık

bittikten sonra üzerine Nitrofull Mass (3 Ölcek)+ Nitrofull Kreatin (1 ölcek) Su.süt

biraz mideyi dinlendirin ve sonra elinize bir adet FINDIK Kreması alın yiye bildigniz kadar yiyin tadıda güzeldir

Kahvaltılarım bu şekilde gecmiştir aşşı yukarı epey sıkılmıstım ama işe yaradı

Önemli NOT:31 Uzak Durmanız Kesinlikle Cok Önemli Kilo Alma Dönemi İçin Konusuyorum 4 Ay El Sürmeyin Yeterli olacaktır Bu süre yok olmaz derseniz ozm 1 yıl veya daha uzun bir süre bekleyeiblirsini ideal görünümü kazanmak için secim sizin olay kafada bitiyor aslında yakında diger öğünleride yazıcam

ahahah komediymiş... Mastürbasyonun kilo alıp vermeye etkisi olmaz, özellikle genç arkadaşlar için yazıyorum, sakın bu arkadaşı ciddiye almayın :D

GrawX´isimli üyeden Alıntı
İlk Basladıgım dönem için soylüyorum bunları Suan için degil yanlız!!!

Sabah Kahvaltıda Yediklerim Karadeniz köy ekmegi hani su kocaman yuvarlak olanlardan ondan

2 Dilim Üzerine Yag,tereyağ vb... Üzerine Acuka Marketlerde Bulabilirsiniz Ben Acılısnı alıyordum daha iyi gibiydi

6 Adet Yumurta Beyazı 1 adet Sarısı ( kimi zaman tavaya kırıp çeşitli baharatlarla cesitlendirdim hep aynı tat sıka biliyor bazen)

4-5 kibrit kutusu kadar beyaz beyir veya kasar beynir NOT:yumurtaylada karıstırabilirsini

domates salatalık vb... bitki salatası sınırlama yok

son olarak gene 1 dilim ekmege tereyaglı balllı.recelli. vb.... evinizde ne varsa artık

bittikten sonra üzerine Nitrofull Mass (3 Ölcek)+ Nitrofull Kreatin (1 ölcek) Su.süt

biraz mideyi dinlendirin ve sonra elinize bir adet FINDIK Kreması alın yiye bildigniz kadar yiyin tadıda güzeldir

Kahvaltılarım bu şekilde gecmiştir aşşı yukarı epey sıkılmıstım ama işe yaradı

Önemli NOT:31 Uzak Durmanız Kesinlikle Cok Önemli Kilo Alma Dönemi İçin Konusuyorum 4 Ay El Sürmeyin Yeterli olacaktır Bu süre yok olmaz derseniz ozm 1 yıl veya daha uzun bir süre bekleyeiblirsini ideal görünümü kazanmak için secim sizin olay kafada bitiyor aslında yakında diger öğünleride yazıcam

Tebrikler iyi olmuşsun ama gözüme takılan bir nokta nitrufull mass ile mi 25 kg aldınız :) Nitruful ürünleri nişastadan ibaret diye biliyorum, Ben 7 ayda 11kg aldım diye seviniyordum demekki senin dediklerini yapsaymışım 1 ayda alırmışım 11kg.

kardesim karın ve göğüs bölgene diyecek yok iyi yapmışsın ama bence ahım şahım bir kola sahip değilsin sırtında aynı şekilde karın ve göğüs bölgen iyi şekil almıs yani 11 ayda daha iyisini yapabilirdin bence Daha sağlam bir vücut için yeterli bir süre 11 ay.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tebrikler iyi olmuşsun ama gözüme takılan bir nokta nitrufull mass ile mi 25 kg aldınız :) Nitruful ürünleri nişastadan ibaret diye biliyorum, Ben 7 ayda 11kg aldım diye seviniyordum demekki senin dediklerini yapsaymışım 1 ayda alırmışım 11kg.

Benmde o ilgimi çekti nitrofull yorumlara bakılırsa hiçte tercih edilen bi ürün değl

Tipinden utanıyormuşsun gibi bi halin var.

ilk başladığında kilon çok fazla değil gibi gözüküyor. Güzel vücut yapmışsın fakat 11 ayda mucize denilecek kadar değil ;)

Cektigin fotograflari hic bakmadan yuklemissin sanki, hic bir resimde net bir sey goremedim, kusura bakma. Ayrica hikayeni yazarken ne virgul ne nokta kullanmissin, insanlarin daha rahat okumasi ve anlamasi icin bu isaretleri kullanmalisin, bosuna icat etmemisler onlari...
"... zaten sonraki 2 ay hocam kür yaptı suplemetlerden olusan ine ilac yok vbb bişey kullanmadan + yemek yiyerek net 25 KG aldım 60 kilodan 85 cıktım ama lömbür löbür degil tabiki suan..." bu nasil bir cumledir arkadas?

1000-2000 arası kalori kaybına ugruyorsunuz ama bu her insanda aynı olmaz degişken bişey kilo almak istiyenler için dedim cunkı benim metobalizmam cok hızlı calıstıgı ortaya cıktımıstı durduk yere 1000 kalori kaybetmeyi göze almaktansa fazladan 1000k cebime koyarım daha iyi umarım anlatabilmisimdir netten ararsırırsan diger haber baslıklarında boyle bi baslık vardı gecenlerde okumustum zayıflamak isteyenler yapabilir taibki hatta gecenler se-x yapmak forma sokar diye bir haberde gormustum
İNSANLARI YANLIŞA YÖNLENDİRMEYELİM YOK ÖYLE BİRŞEY !!

Back
Yukarı