• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

11 yıl aradan sonra

Bu aksamdan bi kare daha yeni girdim eve .

uploadfromtaptalk1433794684510.jpg

LG-D802 cihazımdan gönderildi

110 kgdan 84 kgya düştüm göbeğimde yağlar var ne yapmamı önerirsiniz ? Acil yardım

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gobeginiz icin yapabileceginiz sey antreymanlarda korse takmak ve L-carnitin kullanmak korseyi evdebile takmanizi oneririm. Gobeginizi calistiracak hareketleri yapin ve korse kullanin

Gobeginiz icin yapabileceginiz sey antreymanlarda korse takmak ve L-carnitin kullanmak korseyi evdebile takmanizi oneririm. Gobeginizi calistiracak hareketleri yapin ve korse kullanin

Korse bel korsesi mi? Bir de mekik çekiyordum önceden ama göbeğim arttı gibi oldu yağı öne doğru ittiği için. Peki bu zamanda beslenmeyi nasıl yapmaliyım?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bel korsesi evet. Krin kaslariniz gelistikce gobeginiz cikar normaldir. Normal mekik disinda tvist yapabilirsiniz sopa yapabilirsiniz barfiks alt migde yarim mekik ters mekik bu tarz seyler yapin

bu cici kıza iltifat etmeden geçemeyeceğim çok tatlısın cici kız 2 buçuk ay için çok ciddi bir gelişim olmuş bende sizin gibiyim 15 yıl aradan sonra tekrar başladım 34 yaşındayım başarılar dilerim

Mesut bey tebrikler çok iyi ilerliyorsunuz antreman düzeniniz şu anda ne oldu bu arada tekrar bulka girmişsinizdir sanırım.
Antreymanlarım mağlesef eşimin izin kağıdı yüğzünden hala haftada 3 gün :D ama bende bu 3 günü oldukça zorluyorum :) şuan full body bırakıp bölgesele döndüm son 1.5 aydır. daha fazla pump hissediyorum, 3 4 ay sonra görücez etkisi bakalım olumlumu olacak :)

bu cici kıza iltifat etmeden geçemeyeceğim çok tatlısın cici kız 2 buçuk ay için çok ciddi bir gelişim olmuş bende sizin gibiyim 15 yıl aradan sonra tekrar başladım 34 yaşındayım başarılar dilerim

Teşekkür ederim kızım hakkında iltifatınız için :) spor günlerime alıştı eskiden baba gitme oyun oynayalım diyordu, artık baba sporamı ? gelinc eoynuycazmı diyor :)

Abi öncelikle maaşallah dünya tatlısı bir kızın var Allah bağışlasın :) Gelişimin çok iyi inşallah bırakmadan aynen devam edersin çok iyi gidiyorsun.

Abi öncelikle maaşallah dünya tatlısı bir kızın var Allah bağışlasın :) Gelişimin çok iyi inşallah bırakmadan aynen devam edersin çok iyi gidiyorsun.
Teşekkür ederim :) Rabbim herkese çocuk sevgisini nasip etsin , bırakmadan devam ediyorum bakalım yaza neler olacak ne başarabilicez :) tatmin edici bişeyler çıkar ortaya inşallah.

Back
Yukarı