Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Ben de ayni urun mevcut, almaya basladiktan sonra gurlesme, cogalma, sertlesme gibi seyler oldu mu acaba?Tesekkurler , philips marka tras makinasi ile aliyorum , tras makinasi aslen ama sekli berberlerdeki sac makinasi gibi fakat daha kucuk
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Ben de ayni urun mevcut, almaya basladiktan sonra gurlesme, cogalma, sertlesme gibi seyler oldu mu acaba?
Tebrikler abi güzel iş çıkarmışsınSon halimden bir foto arkadaşlar.
![]()
Tebrikler abi güzel iş çıkarmışsın
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Antreymanlarım mağlesef eşimin izin kağıdı yüğzünden hala haftada 3 günMesut bey tebrikler çok iyi ilerliyorsunuz antreman düzeniniz şu anda ne oldu bu arada tekrar bulka girmişsinizdir sanırım.
bu cici kıza iltifat etmeden geçemeyeceğim çok tatlısın cici kız 2 buçuk ay için çok ciddi bir gelişim olmuş bende sizin gibiyim 15 yıl aradan sonra tekrar başladım 34 yaşındayım başarılar dilerim
Teşekkür ederimAbi öncelikle maaşallah dünya tatlısı bir kızın var Allah bağışlasınGelişimin çok iyi inşallah bırakmadan aynen devam edersin çok iyi gidiyorsun.