Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Öteki konuya resim ekledim orda görünüyoryok Baruış çekinmiyorum kesinliklevaktim olmuyor inanki, ama yaza girmeden o işide halletmek istiyorum
![]()
Bekçi şu canını görelim ozaman![]()
![]()
nerene yaptıracaksın? dediğim gibi çok zaman almıyor.[DOUBLEPOST=1426513703][/DOUBLEPOST]dövmede açılış fiyatları vardır. yazı yazdıracaksan açılış fiyatının üzerinde ödeme yapma. 75-100 TL den fazla olmaz bilgin olsunyok Baruış çekinmiyorum kesinliklevaktim olmuyor inanki, ama yaza girmeden o işide halletmek istiyorum
Bekçi şu canını görelim ozaman![]()
![]()
mesut takipdesin merak etme başarılı ilerliyorsun tebrikler. Ben nacizane barfiks çek derim geniş tutuş, kanat bölgesi için daha estetik bir form katıyor.
ben de takip ediyorum Mesut AK,bu fotodan söyleyebileceğim tek eksik bacaklar olur,galiba bırakmadan önce de bacaklara çok önem vermiyordunuz.kaç kiloya kadar inmeyi planlıyorsunuz?temiz 3-4 kilo daha sonra bence vücut tamam olacak.