• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

11 yıl aradan sonra

bodykazam cevap icin tesekkur ederim, sanirim definasyon icin vakit geldi , neler yapmaliyim nelere dikkat etmeliyim biraz arastirmam lazim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dün yeni aldığım Hard diske eski dosyaları aktarırken 10 12 yıl önceki salon fotolarından birini buldum :) çok mutlu oldum fotoğrafı bulduğuma :D

ZLajbg.jpg
[DOUBLEPOST=1426487878][/DOUBLEPOST]şöyle bide karşılaştırma yaptım

gkDv7b.jpg

Son düzenleme:
Mesut, bir insan hiç mi yaşlanmaz yahu. 22 yaşında da vücut süpermiş. tricepsler, göğüs çok iyi duruyor. senin bu eski seviyene ulaşman çok zor olmaz.
Küpe de varmış yanlış görmüyorsam. Şimdi takmıyorsun. İşten dolayı sanırım.
@Bekci ve ben hala takıyoruz bilgin olsun :)

Barış aslında epey yaşlandık ya yüzümde kırışıklıklar baya arttı :) eski fotoda kilom 70 lerde idi , spora başladığımda 55 58 falandım , şuan halimden memnunum aslında ama dahada ilerletmek istiyorum tabiki :) kulağımda küpe vardı, evet , evlendiğimdede vardı ancak kayınvalde bıdı bıdı edince çıkardım, arada takıyorum, üstelik 2 delik var sol kulakta :) o yıllarda küpe takanlara garip bakıyorlardı, birçok kezde tartışmışımdır bu yüzden.

Mesut o tartışmaları, kavgaları hepimiz yaşadık. benim de üniversite döneminde 3 küpem vardı. saçlar uzundu. ne dayaklar yedik bu yüzden. ben de 6-7 ay oldu yeniden takmaya başlayalı. dövmeler de var tabi :)
Ama geçekten iyi duruyorsun. saçlar filan maşşallah hala yerinde nazar değmesin. Form durumun da çok iyi bence. hatta aramızda kısa sürede bu kadar iyi duruma gelen bi sen varsın diyebilirim.
Kendine iyi bak, selamlar.

Barış öncelikle teşekkür ederim yorumun için, dövme olayına bende girmek ve kızımın adını koluma kazıtmak istiyorum ama birtürlü fırsat bulamıyorum, hatta salonda dövmeci arkadaşta var abi nezaman yapıcaz diye sorup duruyor ama vakit bulamıyorum bu aralar.

Küpe candır tabi ki. dövme de candır :) mesut çekiniyorsan hiç çekinmene gerek yok. hele ki sadece isim gibi şeyler yazdıracaksan yarım saat 45 dakikada bitiyor. benim toplamda 30 saatim gitti sadece koldaki dövme için.

yok Baruış çekinmiyorum kesinlikle :) vaktim olmuyor inanki, ama yaza girmeden o işide halletmek istiyorum :)

Bekçi şu canını görelim ozaman :D :p
nerene yaptıracaksın? dediğim gibi çok zaman almıyor.[DOUBLEPOST=1426513703][/DOUBLEPOST]dövmede açılış fiyatları vardır. yazı yazdıracaksan açılış fiyatının üzerinde ödeme yapma. 75-100 TL den fazla olmaz bilgin olsun

arkadaşlar 2 aydır definasyondayım, 90 kilo ile başladığım definasyona şuanda 86,5kg ım sabah şöyle bi foto çektim yoruma açığım :)

39b972.jpg

mesut hanım seni öttürür bu vücutla haberin olsun :) valla süper olmuş kardeşim tebrik ederim. ama inan hedeflerine bu kadar kısa sürede ulaşıyor olman kıskandırmıyor değil. bacaklar kendini göstermiş, göbek gitmiş. zaten sen de kendine bu kadar güvenmesen böyle poz da vermezdin dimi.

Baris vallahi insani motive ediyorsun :) hanim bu fotoyu yayinladigimi duysa zaten kriz yasanir evde :p ama kendime guven konusunda bisey diyemiycem sadece fikir ve gorus almak icin koydum :) iddali degilim :) senden baska konuyu takip edende yok zaten :) seneye olur insallah takipciler :p

ben de takip ediyorum Mesut AK,bu fotodan söyleyebileceğim tek eksik bacaklar olur,galiba bırakmadan önce de bacaklara çok önem vermiyordunuz.kaç kiloya kadar inmeyi planlıyorsunuz?temiz 3-4 kilo daha sonra bence vücut tamam olacak.

mesut takipdesin merak etme başarılı ilerliyorsun tebrikler. Ben nacizane barfiks çek derim geniş tutuş, kanat bölgesi için daha estetik bir form katıyor.

tesekkur ederim iltifat icin :) Kanat icin calismalara basladim, barfukste epey zorlaniyorum onzum rahatsiz ediyor ama deniycem :)

ben de takip ediyorum Mesut AK,bu fotodan söyleyebileceğim tek eksik bacaklar olur,galiba bırakmadan önce de bacaklara çok önem vermiyordunuz.kaç kiloya kadar inmeyi planlıyorsunuz?temiz 3-4 kilo daha sonra bence vücut tamam olacak.

bacaklar geri olandaydi evet, ama nacaklara agirlik verdim son 1 aydir , 83 84 kiloya dussem yeter , daha fazla ufalmak istemiyorum , yorumun icin tesekkur ederim :)

mesut gördüğün gibi sadece ben takip etmiyormuşum :) hanım konusuna gelince, kıskanır mı bilmiyorum ama kıskanç olmasa bile yazın erkeklerin bile sana bakışlarından rahatsız olacak emin ol :)
bacaklar bende de biraz geri planda kaldı. bu aralar bel kaslarımda bir ağrı var, squat deadlift yaparken çok zorluyor beni. o yüzden geçen bacak gününde bunların yerine 230 kg ile leg press yaptım.
bugün yine bacak günü. bacak gününde başka bir bölge girebilir miyim acaba arkadaşlar. sırt, omuz ya da göğüs bölgelerinden biri mesela.
Selamlar, devam kardeşim.

Back
Yukarı