• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

11 yıl aradan sonra

Barış valla ben pazartesi ve cuma olmak üzere program bitiminde 2 şer bacak hareketi yapyıorum, leg press yaopamıyorum dizlerimden çok ses geliyor :D hocada yapma yaşlanınca ağrın oluşur dedi . hanım kıskanç değildir ama facebooka bikaç foto koymuştum salondan onlar için koyma bidaha dedi :D :P bu arada sen foto paylaşmıyorsun :D bana yolladıklarından bi,kaçtane forumda da paylaşsan keşke :D

Mesut bey resimlerinizi takip ediyorum cidden bukadar kısa sürede muhteşem bir değişim alt yapının faydaları işte :) bu hızla kısa sürede bize bile fark atarsınız. Size tek önerim kaslarınızı biraz daha dinlendirin alt yapınız iyi olduğundan antreman sonlarınızda 5 ila 10 dakika arası duvar ittirme hareketi yaparsanız kolunuzu sıkmadan daha şişkin kaslar ve dirençli bir vücut elde edebilirsiniz özellikle boşalan kasları doldurmak için yararını görürsünüz. Birde bir sorum olucak çalışma sürenizce yeme öğünleriniz harici takviye olarak ne kullandınız veyahut kullandınızmı ?

Mesut bey resimlerinizi takip ediyorum cidden bukadar kısa sürede muhteşem bir değişim alt yapının faydaları işte :) bu hızla kısa sürede bize bile fark atarsınız. Size tek önerim kaslarınızı biraz daha dinlendirin alt yapınız iyi olduğundan antreman sonlarınızda 5 ila 10 dakika arası duvar ittirme hareketi yaparsanız kolunuzu sıkmadan daha şişkin kaslar ve dirençli bir vücut elde edebilirsiniz özellikle boşalan kasları doldurmak için yararını görürsünüz. Birde bir sorum olucak çalışma sürenizce yeme öğünleriniz harici takviye olarak ne kullandınız veyahut kullandınızmı ?
duvar ittirme hareketinden bahseder misiniz? merak ettim.[DOUBLEPOST=1428583302][/DOUBLEPOST]
Barış valla ben pazartesi ve cuma olmak üzere program bitiminde 2 şer bacak hareketi yapyıorum, leg press yaopamıyorum dizlerimden çok ses geliyor :D hocada yapma yaşlanınca ağrın oluşur dedi . hanım kıskanç değildir ama facebooka bikaç foto koymuştum salondan onlar için koyma bidaha dedi :D :p bu arada sen foto paylaşmıyorsun :D bana yolladıklarından bi,kaçtane forumda da paylaşsan keşke :D
mesutcum kollar düştü 40,5 cm e:) küçüldüğümü hissediyorum. göbek bölgesindeki yağ miktarı azaldı. önümüzdeki hafta başı yollarım :)

Izometrik çalısmadir yabi duran sabit bir şeye baski uygulama duvar gibi avuc iclerinizle duvara paralel durarak verebildiginiz kadar guc veriyorsunuz boylece kaslariniz daha sert daha belirgin olur ve kas kaybi yasama olasilginizi minimuma indirip zorlastirir diye biliyorum ama kas kutlesi arttirmaz mevcut kasi guclendirir yani ve sabit birseye guc verdiginizden vucut direncini arttirir agirlik antremanlariniz daha kolay gecer ben cok yararini gordum :)

cevap için teşekkürler. ancak anlamadığım bir nokta var. tamamen rijit yani sabit bir duvarı itmeye çalışıyoruz. bu itmenin karşılığı olarak kollarımız gövdemizi geriye doğru ittirme eğiliminde olmayacak mı? kendimizi biraz öne verip mi yapmamız gerekiyor bu itme hareketini?

oncelikle zahmet edip cevap yazdiginiz icin tesekkur ederim, bu yararli detayida uyguluyacagim uyari icin tesekkurler .

takviye olarak pek birsey kullanmadim desem yeridir 500gram weider cfm protein + 1500gram optimum gold kullandim ancak bu toplam 2kg protein tozunu 7 ayda kulkandim :) antreymandan sonra sadece 1 okcek 300ml yarim yagli sutle tukettim :)

birde hardline amino asit kulkandim 300 luk kutu almistim ama yarisindan fazlasi duruyor oda 7 aylik kutu :)

son 2 aydir sadece Gaspari BCAA kulkaniyorum ama oda tavsiye edilenin yarisi kadar hicbirazaman kutu uzerinde yazdigi kadar kullanmadim hicbirini . 2 tane BCAA yi antreymandn 30dk once yutuyorum bukadar :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

arkadaşlar herkese merhaba.sorum optimum gold standart whey protein hakkında olacaktı.aldığım optimum gold standart whey proteinin altında sources of high quality proteins yazıyor fakat bütün sitelerde satılanlarda whey protein isolates yazıyor bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim.

son halim budur arkadaşlar. 2 aydır define olmaya çalışıyoruz bakalım bişeyler olmuşmu sizin yorumlarınızla anlıycam bunu :)

20150429_222223_fhdr.jpg

20150429_222242_fhdr.jpg

20150429_222303_fhdr.jpg

bence vücut hazır yağlıyken temel hareketlere ağır girilip iyice güç ve hacim kazanılmalı ondan sonra güzel bi definasyonla süper bi kas kütlesi çıkar diye düşünüyorum benim görüşüm bu şekilde size napmanız gerektiğini söylemiyorum yanlış anlamayın sakın :)

uzun zamandır konuya birşey yazmıyorum arkadaşlar, 2. aylık cok sıkı olmayan bir diyet ve definasyondan sonraki halimin fotoğraflarını paylaşmak istedim :) yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen :)

qwerqrq.jpg

Mesutcum, hepimiz hayvan gibi olup şekilli olmanın peşindeyiz aslında. ama 2 ay önceki haline göre daha zayıf olmana rağmen daha kaslı ve şekilli görünüyorsun. helall

Mesutcum, hepimiz hayvan gibi olup şekilli olmanın peşindeyiz aslında. ama 2 ay önceki haline göre daha zayıf olmana rağmen daha kaslı ve şekilli görünüyorsun. helall

Baris iltifat icin tesekkur ederim, ilk sayfadki gecen yazki fotoyla karsilasyirinca fark bariz belli ama herkeze oldugu gibi aynada ke dime bakinca hic degisim yokmus gibi hissediyorum :D

8 yaş daha genç bir vücut görüyorum :)

Tesekkur ederim , motive oldum :D

gayet basarili masallah, vucut killarini hangi yontemle hallettiniz?

Tesekkurler , philips marka tras makinasi ile aliyorum , tras makinasi aslen ama sekli berberlerdeki sac makinasi gibi fakat daha kucuk

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Back
Yukarı