Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
10 numara kardeşim boy uzun galiba 90 kg bile göstermiyosun başarlıKilolu olarak boydan fotoğrafım yok ama iki resimdeki de benim. Henüz üzeri çıplak fotolarımı koymayı düşünmüyorum. derialtı yağlarım olduğu için kaslarım belirgin değil. Ama sarkma yok....
kiloyluyken foto çekilmek istemedim. Çünkü özgüvenim yerlerdeydi... O kiloları 2 yıl içinde nasıl aldım hiç anlamamıştım. Bütün komşularım "yahu bu çocuk hastamı oldu" diye acıyarak bakıyomuş. Bunu yeni duyuyorum. Okulumda yanıma gelip kulağıma "sen kortizon tedavisimi görüyosun" diye soranlar oldu. Kızlar yüzüme bakmıyodu. İşin lginç yanı okulun 150 kiloluk kronik şişmanı bile benimle dalga geçti... Birgün okula yürümek için evden çıktım 500 metre yürüdüm ağırlığım belime öyle bir baskı yapıyordu ki ordaki ezilen sinirlerden dolayı büyük acı duydum... oturdum hem acıdan hemde çaresizlikten ağlamaya başladım. çünkü bir zamanlar azda olsa spor yapmıştım. Fittim. İlgi görüyodum... YÜRÜYEBİLİYODUM...
Nasıl olmuştu peki... olmuştu işte... Bilgisayar başından hiç ayrılmamıştım. kekler çikolatalar, litre litre icetea lar hep ayağıma geliyodu... Uyuyodum, yemek yiyodum, pes oynuyodum yine uyuyodum... aynaya bile bakmaz olmuştum...
Bu hale nasıl gelmiştim bilmiyodum. Kişisel gelişimle ilgilendiğim için bu durumu kendime yakıştıramadım... İlk olarak aklıma gelen şey İdeal Fiziğime KAFAMDA inanmaktı... Sadece 1 ay zihinsel hazırlık sürdü. geceleride parkın etrafında 2 tur yürüyodum acı içinde eve dönüyodum...
Bu süreçte bu forumu hatmettim... beslenme ve vücut geliştirme ile ilgili herşeyi kavramaya çalıştım. 1 ay sonunda bir spor salonuna yazıldım ve belimi güçlendirdim. gelişim hızlı oldu. 2. Ay koşmaya ve kaslarımı ısıtmaya harcadım. 3. ay hocanın verdiği normal programı uyguladım. Ama bu 3 ayda hiç kilo veremedim. Çünkü güçlenmem lazımdı... Diyet 2. plandaydı...
Yağmur çamur demedim. antremana gittim. 2012 yazına girdiğimde 114 kiloydum. kendime supliment almak için çalışmaya karar verdim ve kuşadasında tam 2 ay çalıştım. Gün boyu garsonluk yaptım. Bu 2 ay salondan uzak olduğum için bana verilen aralarda sahilde koşup yapabildiğim kadar şınav ve mekikle vücudumu sıcak tutmaya çalıştım. ve izmire dönüp supplimentlerimi aldım. Salona başladım. Ve anladım ki salonun yerini hiç bir çalışma tutamaz. Çünkü kuvvetten düşmüştüm. zaten çalışmaktan yemek yemeye bile vaktim olmuyodu ister istemez 104 kiloya kadar düştüm
Ağustos ile birlike ağır idmanlara başladım. bir gün ağırlık + bir gün kardiyo şeklinde devam ettim. 20 ekim itibariyle canavar gibiyim. 1 saat normal tempo koşabiliyorum 500 m sprint atabiliyorum.
Artık vücudumu saran tsörtler alıyorum. Ve etrafımdaki kızların tebriğini kabul ediyorum. ama hedefime ulaşmadım. Bu birinci adımdı. Asıl mucize bundan sonra başlayacak. bende buraya resimlerimi ekleyeceğim.
Kilo verende alanda daha yakışıklı oluyor fit vücut ne demek ogreniyoruz bizlerdebeyler merak ettıgım birşey var ulan kılo veren her ınsan mı daha yakışlı oluyor yaD