• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

130 dan 90a ( 1 yıl ) Bir başarı hikayesi...

Nisan 2012 ye ait fotolarım...

Eklentiler

• DSC00043.jpg
    DSC00043.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 1.235
  • DSC00024.jpg
    DSC00024.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 1.171
Son düzenleme:
vücut konusunda pek yorum yapacak bilgim yok fakat sana şunu söyleyebilirim. ilk fotoğrafta yaşlı çirkin bi insan gibiyken (alınma lütfen) şimdiki halinde bildiğin yakışıklı zıpkın gibi bi delikanlı olmuşsun. azmini hiç yitirme çok iyi bir iş başarmışsın :)

anneme bile gösterdim seni bu çocukmu diyor inanmadı dedim anne kaşlara bak :D helal olsun gencecik oğlan olmuş dedi tebrikler bendende.

Cidden tam bir başarı hikayesi olmuş. Ben de şu aralar aynı problemden muzdaribim. 192 boy, 108 kilo... Ama bu başlık cidden ilham kaynağı oldu bana.

Benim merak ettiğim bir konu var. Cilt çatlağın var mıydı? Ve varsa kilo verdikten sonra nasıl bir hale geldiler? Çünkü ben hızlı uzama ve hızlı kilo almam yüzünden çok fazla çatlağa sahibim.

hocam bir tebrikte benden olsun...2009 yılında aynı azmi göstererek 6 ayda 127 kg. dan 97'ye düştüm.. kimseden yardım almadan kendi irademle bunu yaptım.Yolda görenler selam vermeden yanımdan geçmeye başlamışlardı yani tanıyamıyorlardı..Bu senin de yaşadığın şeylerdir. Ancak şu çok önemli.. Kilo vermek zor ve sabır gerektiren bir durum ama bunu korumak daha zor bir durum..Ben şunu anladım ki ben her gün 10 km koşamam (ki iki dizimde de menisküs yırtığı var artık hiç koşamıyorum)el bileğimde tendon sıkışması,omuzumda yırtık var hepsi ameliyat gerektiren sorunlar ve bunları nedeni formumu korumak için spora abanmaktan kaynaklanan sakatlıklar. Umarım hiçbir sağlık sorunun olmadan uzun zaman kilonu muhafaza edebilirsin..

Denicek tek şey var gerçekten istemiş ve başarmışsınız. Gönülden tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum. Çok daha iyi olucaksınız bunu görebiliyorum :)

Azmini ayakta alkışlıyorum,bildiğin manken gibi olmuşsun abi gerçekten suratındaki yakışıklılığıda ortaya çıkartmışsın.Bende azimliyim ama benim azmim en fazla 11 kilo sürdü koşularım devam etti beslenmem aynı senin ki gibi sağlıklıydı ama ona rağmen 77 ye civi caktım inemedim,belki ağırlık çalışıyorum kas kütlesi yapıyorum ondandır :)

tek kelime ile mükemmel böyle sonuçlar görmek insanları motive ve spora teşvik ediyor umarım istediğinize ulaşırsınız

Güzel gelişim azmin için tebrik ediyorum..

Back
Yukarı