• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

14 aylık gelişim tavsiyeleriniz lütfen

Eksik Olan Ve Ağırlıklı Çalışmam Gereken Bölge

• Omuz

Votes: 22 16,7%
  • Gögüs

Votes: 29 22,0%
  • Sırt

Votes: 6 4,5%
  • Karın

Votes: 11 8,3%
  • Kol

Votes: 64 48,5%

• Total voters
    132
  • Poll closed .
9 aydır spor salonu ve 3 aylık boş bir zaman geçirdim ve 2 aydır da evde yapıyorum bu ayın sonunda spor salonuna tekrardan yazılcam ve tavsiyelerinize ihtiyacım var

kilo :62 başlangıç:49
bel :77.5
omuz :114
kol :33
gögüs:98
bacak:47 ( tavsiye lütfen)

Eklentiler

• Fotoğraf0012.jpg
    Fotoğraf0012.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 3.685
  • Fotoğraf0020.jpg
    Fotoğraf0020.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 4.662
  • Fotoğraf0021.jpg
    Fotoğraf0021.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 3.473
  • Fotoğraf0022.jpg
    Fotoğraf0022.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 3.639
Gayet güzel fit bir vücudun var. Ama kilo alman gerekli boyun ne kadar bilemiyorum ama 1.77-1.80 arası duruyorsun. Kilo aldıktan sonra omuz ve göğüse yüklen. Keşke sırtınıda çekseydin ona göre bikaç tavsiye verebilirdim.

yorumun için çok teşekkür ederim yorumlara ihtiyacım var arkadaşlar sırt resmi var nerden eklendigini bulabilirsem hemen koyucam

14 aylık bir çalışma için genel anlamda eksiklik göze çarpıyor, tabi önceki haline görmediğimiz için yorum yapmak zor.Ama eminim daha iyisini yaparsın.

teşekkür ederim yorumun için önceden bi deri bi kemiktim 49 kilodan 62 oldum vucut yag oranım %5 hedefim 75 kiloya kadar ve bu hedef dogrultusunda neler yapabilicegimi sizlerin tavsiyeleriyle bi kanıya varcam

teşekkür ederim yorumun için önceden bi deri bi kemiktim 49 kilodan 62 oldum vucut yag oranım %5 hedefim 75 kiloya kadar ve bu hedef dogrultusunda neler yapabilicegimi sizlerin tavsiyeleriyle bi kanıya varcam

Beslenme programını, idman programını yazarsan yardımcı olmaya çalışırız. Bu arada kilo almak zordur kendimden bilirim. tebrik ederim.

bu arada boyum 1.77 dogru bildin :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:39 ----------

Beslenme programını, idman programını yazarsan yardımcı olmaya çalışırız. Bu arada kilo almak zordur kendimden bilirim. tebrik ederim.

Sabahleyin günde 2 tane yumurta domates peynir öglen ve akşam yemegimi vaktinde yerim ne pişerse onu yerim spor olarak şuan evde şınav çekiyorum karın kası çalşıyorum koridor barfiksi var ve barfiks çekiyorum her gün düzenli olarak bunlari yapıyorum ama ay sonunda saglam spor salonuna yazılıp saglam bilgiyle herşeyi dogru yapmak istiyorum gittigim spor salonunda fazla bilgi edinemedim belki daha iyi olurdum. kısacası hacim definasyon eksiklerim yogunlaşmam gereken şeyler hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum

Kendimden bildim bende 1.79 civarındayım. Kilo almak için bol bol makarna,pilav tüket bu ikili dostun olsun günde en az 1 öğünde bunları ye. Günde 5 öğün beslenmeye çalış ara öğünlerde meyve bol tüket. Tavuk,ton balığı bol tüket protein ihtiyacını bunlardan karşıla. Sebze olarakta yeşil mercimek bol bol tüketmeye çalış protein deposudur 100 gr'ında 22 gr civarında protein bulunuyor. Bunları uygularsan güzel gelişme kat edebileceğini düşünüyorum iyi çalışmalar.

Kendimden bildim bende 1.79 civarındayım. Kilo almak için bol bol makarna,pilav tüket bu ikili dostun olsun günde en az 1 öğünde bunları ye. Günde 5 öğün beslenmeye çalış ara öğünlerde meyve bol tüket. Tavuk,ton balığı bol tüket protein ihtiyacını bunlardan karşıla. Sebze olarakta yeşil mercimek bol bol tüketmeye çalış protein deposudur 100 gr'ında 22 gr civarında protein bulunuyor. Bunları uygularsan güzel gelişme kat edebileceğini düşünüyorum iyi çalışmalar.
çok teşekkkür ederim yorumun için dikkate alcam . sırt fotografını eklicem yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• Fotoğraf0019.jpg
    Fotoğraf0019.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 777
Son düzenleme:
kollar, bilekler ve omuzlar, üst göğüs,kanatlar çok bariz zayıf duruyor
çalışma programın neydi bilmiyorum ama yanlış çalıştığın aşikar
yada beslenme+dinlenmen yanlıştı
nasıl bir programla çalıtın detaylı yazabilirsin

Burada sana kilo al kilo al diyenler e pek takma. Zaten sen evlenince karın sana kilo aldırıcak

kollar, bilekler ve omuzlar, üst göğüs,kanatlar çok bariz zayıf duruyor
çalışma programın neydi bilmiyorum ama yanlış çalıştığın aşikar
yada beslenme+dinlenmen yanlıştı
nasıl bir programla çalıtın detaylı yazabilirsin

çokk karışıktı son 2 ayda her gün bir bölge giriyordun bir hafta dumbbellarla bir hafta barlarla gittigim yer amatöründe ötesinde spor aşıgıyım yarın tekrar bir salona yazılcam nasıl bir yol izlemeliyim bundan sonra yardım edersen çok mutlu edersin beni bu arada yorumlar için teşşekkür ederim

teşşekkür ederim herkese nereye dikkat etmem gerektigini biliyorum bayramdan sonra salona yazılcam sabırsızlıkla bekliyorum yapcagım ilk adım hacimlenmek mi olsun veya ne olsun bana bunu söylüyebilcek var mi ? hangi adımlarla ilerliyeyim demek istedigim

Back
Yukarı