Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
dostum ne kadar saçma bir tavsiyedir bu ya o yaşlarda protein tozu kullanmak ta neyin nesi ... anlamış deilimah be kardesim sana kim dedi bu gelisim caginda etkilenirim olayini , ben senin yasinda ailemin bu sozlerine kandigim icin o kadar yaniyorum ki kafasizligima , senin yasinda olsam bol bol proteinli yiyecekler tuketmek ve en kisa zamanda bir spor salonuna yazilmaktir ayriyetten basketbol oynamaya 17 yaslarinda baslamanin da pismanligi var inan bana senin yaslarinda bi baslasaydim su oyunu oynamaya smdi 1.80 yerinde 1.90 olurdum , protein tozuydu spor salonuydu oydu buydu snin gelisimini bozar aman laflari seni uzak tutmak icindir , kanma demekden baska bise gelmez elden ama kanma dostum . bir spor salonuna yazilma imkanin varsa yazil , yediklerine cok dikkat et , protein iceren yiyecekler tuket ve vicudun asil o zaman altyapisini olusturur . Kolay gelsin