Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Evet dediğiniz gibi 16 aya göre gelişim biraz eksik bunun endeni ise ilk 8 ayın düzensiz(çöp) olması. Sadece antraman düzenliydi, beslenme çok dağınıktı. Protein içerikler şeyler bile yemiyordum. Ama son 8 aydır beslenmeyi düzene soktum. Bu arada bende ilk başladığımdan beri kolu 28'den 38 e yükselttim. Ama hedefimde 18 yaşımı doldurmadan 45 cm yapmak var. İnşallah hedefime ulaşırım. Yorumları için teşekkürle![]()
Gayet iyisin yasin icin biz 24 de olduk ama 2 ay yaptik 3 ay biraktik 3 ay yaptik 5 ay biraktik o yuzden azim cok onemli ve sende 16 aydir azmini ve kararliligini surduruyorsun. Aman su steroid denilen zikkimlardan uzak dur, forumda sadece fotolarina baksan bile anlayabiliyorsun kimlerin kullandigini inan igrenc ve cok itici oluyorlar, en estetigi en guzeli seninki gibi dogal olmasi. Bende simdilik sadece amino whey kullaniyorum.
16.ncı Yaş, 16.ncı ay fotoları
16. yazsaydin yeterdi.
Noktadan sonra "ncı" koymana gerek yok bu durumlarda.
Lutfen ogrenin artik bunlari.
Açıkçası arkadaşa ben de katılıyorum. Tabi ki burası bir vg forumu fakat bu Türkçemizi doğru kullanmayacağımız anlamına gelmemeli... thums:pardon hocam siz edebiyat öğretmeni falan mısınız ? biz burada kelimelere değil vücutlara dikkat ediyoruzda...