Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Herşey süperde bel ve karına önem vermiorsun sanki ?
ben 20x3 calısıyor az agırlık cok tekrar forumda okudum oyle ama buyumuyor bende cok agır az tekrar denıycem belkı oyle buyurler cevap ıcın sagol.Teşekkür ederim. Omuz için evet yüksek ağırlık, az tekrar çalışıyorum ( 8+6+4+2+8) şeklinde. Ama birazda anatomik![]()
Teşekkür ederim. Omuz için evet yüksek ağırlık, az tekrar çalışıyorum ( 8+6+4+2+8) şeklinde. Ama birazda anatomik![]()
Evet bak bende yana açış 3x8 ve ben hareketi doğru yaptığım max. ağırlıkta giriyorumDoğru yapmadıktan, hareket bölgeye vurmadıktan sonra ne kadar ağır kaldırırsan kaldır boş...
Kardio değilde antramanlardan önce ben eğik sehpada 4x15 ( 2 set ) beklemeli mekik yapıyorum. Yani 15 tane yapıyorum sonra yarıda 15 sn bekliyorum sonra 15 tane daha hiç dinlenmeden 4x15. Yararını bayağı bi gördüm. Mide kasları irileşmeye başladı bayağı. Ama dediğim gibi six pack çıkartmak için önce dengeli beslenmek gerek. Şeker, tuz, un bunlardan uzak durucaksın![]()