• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

16 yaş 4.5 aylık ev çalışması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Realicty
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam Real, tekrardan tebrikler. Benim sorum acaba yag oraninin nedir ? Tam olmasa da yaklasik bir degerini biliyor musun?

Kolay gelsin

kardeşim bir birimi kandırmayalım ama bu vucud salon görmüş be dostum ama sunu söleyeyim iyisin

tigerturiti, daha önce hiç body salonuna gitmedim bi kere gittim oda kaydolucaktım ağırlıkların yanında rocky müzigi ile birbirine vuran biri 10 biri 40 yaşında adam görünce vazgeçmiştim ortamı beğenmeyip evde çalışmaya devam etmiştim :)

• Like
Reactions: Azi
Gençler şu karın kası programının linkini koysanız bizde denesek, 39 yaşımdayım haftanın 5 günü koşuyodum artık soğuktan dolayı yürüyorum diyetimede dikkat ediyorum ama göbekteki yağlardan kurtulamadım.

youtube'ta "6 minutes six pac" isim birbirinden farklı 10 larca farklı video var acaba sizin çalıştığınız hangisidir? rica etsem ekler misiniz?

Gençler şu karın kası programının linkini koysanız bizde denesek, 39 yaşımdayım haftanın 5 günü koşuyodum artık soğuktan dolayı yürüyorum diyetimede dikkat ediyorum ama göbekteki yağlardan kurtulamadım.

youtube'ta "6 minutes six pac" isim birbirinden farklı 10 larca farklı video var acaba sizin çalıştığınız hangisidir? rica etsem ekler misiniz?

Hocam benim karın çalıştığım hareketlerin videosu bu 1 aydır bu videoyla çalışıyorum oldukça işe yarıyor,buyur bi bak.
https://www.youtube.com/watch?v=3fU_8kJeXeE

Kardeş seni tebrik ederim yaşın benden 1 yaş küçük olmasına rağmen benden çok çok iyisin.Gerçi ben bu spora 2.5 haftadır başladım ama sen yaşına göre gerçekten süper vücut yapmışsın.

teşekkürler yeni resimlerimi paylaşıcam 2.5 ay gibi bi süre geçti bu konudan göğüslere çağ atlattığımı düşünüyorum özellikle çalıştığım kilolarda büüyk artış gösterdim 25 kg 25 kg göğüs çalışmaya başladım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:33 ----------

bu arada 80 kilo oldum boyumda 182 oldu

Dostum iyi bir vücudun var.Gelişimini tebrik ederim devamını bekliyorum..Program konusunda fikir almak istersen yardım etmek isterim..

Back
Yukarı