konuda prof. olan arkadaşlara soruyorum,bende 16 yaşındyım,ve 2 senedir vg. ile uğraşıyorum,hedeflerim var,ama ben herzaman doğal yollardan ve supplemanlerle bu işi yürütmek yolundayım.ve bunun içinde kendimi herzaman daha iyi olabilmek için araştırıyorum.size sorum ben bu sene(yaş 16) bulk döneme girdim.bu sene bulk dönemde ise 3 ay zaman zarfı içinde.aldığım ürünler,mega mass,hyper mass,premıum whey,cfm protein,optimum whey,creatine,ve b12 kullanıyorum.bu saydığım ürünler 3 ay da bitti.şuan sadece optimum pro. ve akşam yatarken 1, b12 kullanıyorum.cokta iyi bir değişimim oldu bunun yanında çok iyi besleniyorum,dinleniyorum, ve ağır calışıyorum gercekten cok kısa bir sürede baya gir hacim oldu bende.şimdi ne gibi sorunlar yaşıyacağımı merak ediyorum.antrönörümle beraber calışıyrum ve kendisi bu tarz ürünlerin hiç bir zararının olmadığını 13 yaşından itibaren dozunda kullanılacağını söylüyor.ama sizin yaşadığınız bazı olumsuzluklar varsa lütfen anlatın bizde bilgilenelim.yani zararlı şeylerden kacınarak yaptığım,okadar uğraştığım bir şeyin sadece yaşımdan dolayı bana ilerde prüz olabileceğini görünce şaşrıdım.lütfen bilgilendirin.