cqlr07
Üye
bench_OFotolar en son halim 1.78 boy 67.5 kg
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
gayet estetik olmussun tebrikler.beslenme düzeninden bahdermisin.
kilo ve boy çok ilgimi çekti.Gayet başarılı. Bacakların ne durumda acaba?Çünkü bu kilo ile üst vücudun bu durumda ancak bacakların çok ince falan galiba.umarım onlarda çok ince değildir.Makul kıvamdadır.
önceki açtığın başlıkta kiloyu 72 olarak yazmıştın ve yanlış hatırlamıyosam küre başlamıştın naptın da kilo verdin
Bence süper olmuş vücut...bende aydır gidiyoruym ve hedefim böyle fit bir vücut..ve özellikle belirgin karın ..bence fazla gitme ve bunu koru Allah yardımcın olsun..
anlız ben bişey öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim;acaba 17 aylık çalışmanızda mesela haftada kaçgün gittinizyada kaçgün ara verdiğiniz oldu yani pazatesi gitiniz ve imkanşardan dolayı 3-5 gün ara vermeniz gerekti ay içerisinde bir kaç defa olduğunu varsayarsak bu gelişmemeize nasıl etki eder..ben işlerimden dolayı ayrıca vardiyalı çalıştığımdan ramazanda 3 gün gitmeyip 2 gün üst üste gitmeye çalışıyorum ama normalde 1 gün gidip 1 gün of geçiriyordum...acaba bu durum sizde nasıl...
saygılar..