• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

17 yaş. 1 senelik çalışma.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Raito
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kardeşim helal olsun diyorum başka birşey demiyorum benim kollarım da 38 cm ama boy 1.90 olunca seninki kadar hoş durmuyor haliyle sen bu iş için biçilmiş kaftansın devam :))

spora başlamadan önce kilonuz ve omuz ölçünüz kaç idi_????????

benim kollar da 37 ancak ben koldaki ölçüyü büyük oranda tricepsten alıyorum senin biceps çok sağlam ve gördüğüm kadarıyla daha tricepsten en az bir cm alabilirsin

He he arkadas en son mesajını 2011 in 12.ayında atmış artık bi yıllık diil 3 yıllık bi çalışma.olay zenginin parası züğürtün çenesini yorar olayıdır,konu açılalı iki yıl olmuş bir yıllık çalışma denmiş başlık sahibi yok biz haala yorum yapıcaz diye uğraşıyoruz:):)

Raito istiyorsan diğer konunun linkini at bunu kilitleyip üye fotolarında bırakalım, yazmak isteyen oradan devam etsin.

kolların geniş gostermesının sebebı bence omuz başlarının cok şişmiş olması vücut cok iyi tebrikler karın ve gögüs o vucuda gore eksik gibi :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı