Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
kollar çok iyi ama kafama takılan bir soru var.Bu kadar kalın kolların var ve 66 kilosun?.Kilon daha çok gözüküyor sanki ben de 66 kiloyum kollarım 34.5 hem benim boyum daha da kısa. kollarım da cılız değil ama acaba benim kemikler mi ağır?
cok başarılı tbr ederim. ust gogus çalışırsan cok daha iyi olacak. alt gogusun benim gibi sorunlu seninde. yani dar yapılı. bende alt goguste problem yaşıyorum. ne yapalım genetik. yaşına gore cok cok iyi bir vucut. tbrler.
bencede cok ıyı vucut tebrık ederım. benım de ıstedıgım vucut sızınkının yarısı kadarkıloları verdık sımdı kas yapmaya calısıyorum.
emın olmak ıcın soruyorum ek besın alıyormusunuz sanırım ek besınsız bu kadar ıyı olunmuyor
teşekkürler saolasın. hayır ek besin almıyorum. bi arkadaş daha sormuş beslenmemi galiba. beslenmem gerçekten çok düzensiz arkadaşlarbu yüzden bu kadar geç oldu vücudum. düzene sokmaya çalışıyorum işte. hakikaten nerdeyse işin yarısı çünkü. orda işin zorunu yapıyoruz kaldırıyoruz onca ağırlığı sonra eve gidip kolay kısmını yapmıyoruz bu sefer zor kısımda yaptıklarımız heba oluyor. mutlaka düzene sokmak gerek önce kendim için söylüyorum
![]()
Daha ayrıntılı fotoğraf koyarsanız yorumlar daha iyi olur. Aksi taktirde yöneticilerinde uyarısıyla konu kitlenebilir. Gerekli pozisyonlar eksik cünki.
Edit: Kullandığın supplementleride eklermisin
Kolların 37 olmasına rağmen gayet azman duruyor.Benimde koldan yana sıkıntım var ama sanırım biraz genetik 9 ayda 27 cmden 34 cmye ulaştırabildim ancak.Haftada kaç gün çalıştığını öğrenebilir miyim? Ayrıca biraz trapez çalışsan hoş duracaktır
Kardeşim bende şuan dediğin gibi kol düşkünüyüm ve 27 cm kolum var en kötü benim arkadaşlar arasında aynı durumdayızBB ye yeni başladım.Haftada 2 gün kol antremanım var hemen büyüsün istiyorum.174 boy 58 kiloyum.Protein tozu kullanıyorum biceps antremanı için varmı böyle altın pozisyon falan dediğin öğüt
![]()
Tbrkler çok güzel bir vücut yapmışsın...
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:07 ----------
şimdi insanla senden kesin antreman ve beslenme programını istiyecek, sen onlar istemeden programlarını yaz istersen![]()
ek besın derken sanırım proteın tozu kullanıyorsunuz degılmı cunku ben neyazıkkı kullanamıycam proteınsızde sızınkının yarısı kadar olsa yeter benım ıcın amacım hep zayıf olmaktı sımdı zayıfım kaslarda var tabı ama o akdar parcalı degıl ne yazıkkı ev yemegıyle zor oluyor![]()
bu biraz kemiklerlede ilgili olabilir. ama 60 kilo olupta kolları benimkiyle aynı gelen bir arkadaşım var. kol benim en hassas noktamdır bu yüzden biraz üzerine düşmek istiyorum bu konununbaşladığımda kollarım 27 cm di. arkadaşlarımın arasında en ufak bendim haliyle hırs yaptım zaten kol düşkünüydüm hemen büyüsün istiyordum. ilk ay 3 cm attığını hatırlıyorum kollarımın. sonraları inanılmaz yavaşladı 3. ayda 33 cm olmuştu. 5.ayda 34.5 tu sanırım. uzunca bir sürede öyle kaldı büyütemedim hiç ve moralim çok bozulmuştu yazın elime dumbell almadım
kilon iyiyse elbet biyerde hata yapmışsındır. ben tricepslerde hata yaptım. hemen hemen her gün extralarına koydum triceps hareketleri ve ağırlıkları arttırdım. 2 aya kalmadan kolum 2.5 cm aldı. bundan öteye gidermi zamanla görücez
sana tavsiyem kolunun resmini çekip bana at veya kendin incele elbet vardır bir sebebi çünkü kilon gayet iyi.