• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

17 yaş,4 aylık gelişim.

kardeşim şöyle bi baktıgın zaman 4 aya göre bu gelişmeni sadece azim ve hırsa dayandırabilirim başka bi acıklaması yok gercekten
belki kız mevzusu felan olmasa eminim bu kadar yüklenmezdin ama sonra kendini falan değiştigini görünce bu sporu dahada cok sevmeye basladın
bende baslayalı 2-3 hafta oldu
sana bu karın kaslarıyla ilgili bi sorum olucak
müsait oldugun 1 zaman eklersen sevinirim
[email protected]
imkanın oldugu sürece devam et bırakmayı düşünme vucut yapın olarak bu spora yatkınsın

Güzel gelişim dostum :) forum a aynı ay kayıt olmuşuz sen beni geçmişsin :D

Teşekkürler dostum,,Genetik ve imkanlar önemlidir.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:45 ----------

kardeşim şöyle bi baktıgın zaman 4 aya göre bu gelişmeni sadece azim ve hırsa dayandırabilirim başka bi acıklaması yok gercekten
belki kız mevzusu felan olmasa eminim bu kadar yüklenmezdin ama sonra kendini falan değiştigini görünce bu sporu dahada cok sevmeye basladın
bende baslayalı 2-3 hafta oldu
sana bu karın kaslarıyla ilgili bi sorum olucak
müsait oldugun 1 zaman eklersen sevinirim
[email protected]
imkanın oldugu sürece devam et bırakmayı düşünme vucut yapın olarak bu spora yatkınsın

Yorumun için saol.
Azim ve hırs bana göre bu sporda en başta gelir. Dediğin gibi o kişiyede çok teşekkür ediyorum zaten =) Msn adresini ekledim.

Böyle konuları Özel Mesaj yoluyla aktarırsanız daha iyi olur hem mesaj kalabalığı yapmamış olursunuz

Tek kelime ile "Harika" :)
Çalışmalarınıızın hakkını son terinize kadar verdiğinizin tescilli bir belgesi niteliğinde vücudunuz..
Özellikle kanatlar ve mide kasları of of :D

vücut genel anlamda gayet fit.nasıl bir vücut istediğini bilmiyorum ama bence 1-2 eksik kısma yüklenilmesi durumunda tamamlanır diye düşünüyorum eksik olarak gördüğüm bölgelerin (gelişmemiş demiyorum yanlış anlaşılmasın) göğüs,kol ve birazda trapez vücuduna göre bu bölgeler orantılı gibi ama önem verirsen daha iyi bir görüntüye sahip olucağını düşünüyorum başarılar..

vücut genel anlamda gayet fit.nasıl bir vücut istediğini bilmiyorum ama bence 1-2 eksik kısma yüklenilmesi durumunda tamamlanır diye düşünüyorum eksik olarak gördüğüm bölgelerin (gelişmemiş demiyorum yanlış anlaşılmasın) göğüs,kol ve birazda trapez vücuduna göre bu bölgeler orantılı gibi ama önem verirsen daha iyi bir görüntüye sahip olucağını düşünüyorum başarılar..

Yorumun için teşekkürler. İsteğim 80 kilo olabilmek,önümüzdeki kış hacimlenmeyi düşünüyorum. Hacim şart. Evet göğüs ve kol katılıyorum bu aralar kol ve göğüse yükleniyorum,kolda biraz gelişme ver ama göğüs sanki gelişceğine azalıyor=) Trapez sıkınca yeterince belli oluyor,ama sıkmadan fotoğraflarda gördüğün gibi. Omuzları biraz genişlettikten sonra Trapezlere yoğunlaşıcam.

4 ayda boyle bi vücut ımkansız saf olmayın 4 ayda gozle gorulur gelışm bile zor gorulurken kımbılır kacıncı 4 ay 2 sene calıs bırak bıdaha basla 4 ay de :D

suçiçek bu vücuda ulasmak için kaç kilo verdin bide mide için anrenman programını (hareketleri ve hareketleri yapma sıklıgını) bide ne kadar cardio yaptıgını söylermisin cücudun çok çok iyi 4 aya göre nasıl bir programla yaptın merak ettim yazarsan bende senin programını uygulayacagım

4 ayda boyle bi vücut ımkansız saf olmayın 4 ayda gozle gorulur gelışm bile zor gorulurken kımbılır kacıncı 4 ay 2 sene calıs bırak bıdaha basla 4 ay de :D

Kısa bi sürede gelişim yapanların,bü tür çamur atan kişiler olduğu için kaideye almıyorum . Yinede yorumun için teşekkürler =)

Kanatlar uçmuş. Ama diğer bölgelere göre fazla gelişmiş (bence) kötü gözüküyor. Fakat 4 aya göre süper gelişmişsin.Göğüs ve kollar eksik gibi onlarıda yakında toplarsın tebrikler.

Back
Yukarı