Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Güzel gelişim dostumforum a aynı ay kayıt olmuşuz sen beni geçmişsin
![]()
kardeşim şöyle bi baktıgın zaman 4 aya göre bu gelişmeni sadece azim ve hırsa dayandırabilirim başka bi acıklaması yok gercekten
belki kız mevzusu felan olmasa eminim bu kadar yüklenmezdin ama sonra kendini falan değiştigini görünce bu sporu dahada cok sevmeye basladın
bende baslayalı 2-3 hafta oldu
sana bu karın kaslarıyla ilgili bi sorum olucak
müsait oldugun 1 zaman eklersen sevinirim
[email protected]
imkanın oldugu sürece devam et bırakmayı düşünme vucut yapın olarak bu spora yatkınsın
messenger adresimi yanlıs yazdın galiba bana bi istek gelmedi UMUTMEYDEYMEYDEY@HOTMAİL.COM
MEYDEY MEYDEY![]()
Böyle konuları Özel Mesaj yoluyla aktarırsanız daha iyi olur hem mesaj kalabalığı yapmamış olursunuz
vücut genel anlamda gayet fit.nasıl bir vücut istediğini bilmiyorum ama bence 1-2 eksik kısma yüklenilmesi durumunda tamamlanır diye düşünüyorum eksik olarak gördüğüm bölgelerin (gelişmemiş demiyorum yanlış anlaşılmasın) göğüs,kol ve birazda trapez vücuduna göre bu bölgeler orantılı gibi ama önem verirsen daha iyi bir görüntüye sahip olucağını düşünüyorum başarılar..
4 ayda boyle bi vücut ımkansız saf olmayın 4 ayda gozle gorulur gelışm bile zor gorulurken kımbılır kacıncı 4 ay 2 sene calıs bırak bıdaha basla 4 ay de![]()
kardeşim haftada kaç gün gidiyorsun acaba salona ?