• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

17 Yaş Değişim..

Suçicek

Üye
Arkadaşlar daha önceden konu açmıştım fakat eski resimleri bulamadım ve ekleyememiştim,eski resimleri bulup yeni konu açmak istedim. Eski halim dediğim spora başlamadan 2 ay önce.O zaman alkol çok kullanıyordum haliyle istemediğim bi görüntüye ulaştım.Göbek beni çok rahatsız etmeye başladı ve kız arkadaşımın şaka olarak dalga geçmesiyle hırs yapıp hemen spor salonuna yazıldım. 2-5 3 aydır bu sporla uğraşıyorum.
İlk ay Weider Mega Mass 2000 kullandım,baya bi kilo aldım.
Şuan Weider amino 2000 kullanıyorum.

Başlamadan önce;
4z1jq.jpg

4z1hh.jpg

Sonra;
4z1cs.jpg

4z1gg.jpg

4z17r.jpg

4z188.jpg

4z1g8.jpg

4z1h5.jpg

4z1sx.jpg

Resimlerin boyutu büyük olduğu için küçülttüm bunun için kusura bakmayın.Bu arada yorumlarınız benim için çok önemli.

yağ yakımı için neler yaptın örneğin beslenmen ve kardiyo antremanların ne şekildeydi haftada kaç gün spor yapıyordun biraz bilgilendirirsen diğer arkadaşlar dahil bende faydalanabilirim bu azmin zaferinden :)

resimler cok kücük ama burdan bel bölgen gayet güzel görünüyor tebrikler

yağ yakımı için neler yaptın örneğin beslenmen ve kardiyo antremanların ne şekildeydi haftada kaç gün spor yapıyordun biraz bilgilendirirsen diğer arkadaşlar dahil bende faydalanabilirim bu azmin zaferinden :)

Haftada 3 defa gidiyorum. Karın kası için bu videodaki hareketleri uyguladım:https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
2 Günde 1,3 set 30 tekrar olarak.
Şöyle söyleyim spor salonunda hiç koşmadım. Sadece her cumartesi pazar 6.5 7.00 gibi kalkıp 1 saatlik koşu yaptım.
Beslenmeye gelince karbonhidrattan uzak durdum,protein ağırlıklı beslendim.
Süt,tavuk,yumurta,hindi eti,yeşil sebzeler,badem gibi.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:03 ----------

Harika programınıda yazarsan sevinirim 3 ay sonunda süper sonuç almışsın

Programı özelden yolluyorum.

Forumda yenıyım bende ama 3 ayda cok büyük değişim yapanlardansın ama 3 ay gidip yapamayanlarda var burdan en önemli öğrendiğim bilgi beslenmek ve disiplin müthiş olmuş bu arda :D bu arada beslenme ve programını banada atarsan sevınırım :D

süper olmuş tebrikler

3 ayda süper gelişmişsin,özellikle sırt ve omuzlarını beğendim. acba çalışma prgramını veya sana ulşabilceğim bi adresini yollarmsn?

Back
Yukarı