• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

18. aylık değişim

Üstad keşke senin azmin bende de olsa. 2 3 defa spor salonuna gittim 1 ay sonra biraktim. Çünkü hocalar, para kazanıp keyfime bakarım mantığında olduğu icin hic ilgilenmediler. 10 tane şundan 20 tane bundan demekten baska bisey bilmeyen insanlar tiksindirmisti beni. Ama bu fotoları gördükten sonra inanilmaz bir azim ve istek geldi bana.
Adanalı olmamdan mıdır bilmiyorum ama her aksam olmasa da coğu zaman geceleri 2 veya 3 gibi kebab, ciğer veya sakatat yiyen bir insanım. Aldığım alkol genelde haftada 2 3 defadır. Biraz once 70lik jack daniels bitirdik 2 kisi. İşten gelip bilgisayar başına geçer sabah 4 e 5 e kadar otururum. Şuanda olduğu gibi. Ama sen bu fotolarla bütün bu yaptıklarima engel koydun. O yüzden teşekkur ediyorum sana ve bu foruma. Bugunden sonra ilk haftalik iznimde bir diyetisyene gidip sağlıklı kilo vermenin yollarını arayacağım ve bu aydan itibaren spor salonuna başlıyorum.
Bugünden sonra senin ve bu forumdaki degerli arkadaşlarin engin bilgilerinden faydalanmak istiyorum. Boyum 1.87 kilom 95 herkes omuzlarimin geniş ve vücudumun spora elverişli olduğunu söyluyor. Artık bunu 6 ay sonra fotolari koyduğumda anlayacağız.
İyi forumlar basarinin devamini dilerim.

Son düzenleme:
Helal olsun :=) Azmin gücü

adam özüsün helal olsun azmine senın dostum

eski halin kadar olmasada benimde bi 15 kilo fazlam var resimlerine bakınca oturdum düşündüm ben niye yapamayım diye,gerçekten şuan dahada bi azim geldi bana seni görünce helal olsun diyorum.

buarada gayette yakışıklı olmuşsun bunca yılın hıncını çıkarmaya bak :))

çok mükemmel bir değişim gerçekten tebrik ederim ama belli ki bunun için epey bir süre harcamışsın ve sıkı bir çalışma göstermişsin örnek alınacak birisin.

kardeşim tek kelimeyle mükemmel bir sonuç çıkarmışın azmin elinden hiç birşeyin kurtulmadığını yine gördük,bende karın bölgemden 6 kilo verdim hala da var,çalışmaya devam ..

Konuya girdim,resimlere baktım güzel bir OHA ! çektim
Dostum müthiş bir değişim olmuş.Helal olsun diyecek birşey yok
Şimdiki vücut çok sağlam duruyor be.Bu bahar seni örnek alarak başlıyorum kesinlikle.

Masbay, Ne zamandır şu foruma üyeyim onlarca değişim resimlerine baktım ve inceledim ve bu yazdığım ilk mesaj bu arada muhteşem bir değişim olmuş tek kelimeyle " Helal Olsun " hedefim kazanımının %50 si tekrar tebrikler.

Back
Yukarı