• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

18 y 68 k 176 b daha önce hiç vücut çalışmadım

AzRaiL48

Üye
daha önce herhangi bir salonda vct çalşmadım..evde de üzerinde durup düzenli olarak çalışmadım..bu hafta başlayacağım..fake diyen ve baska resimler ekle diyen arkadaslara cvp olarak ekliyorm bu resimleri =)

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 1.690
  • 2.jpg
    2.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 1.473
  • 3.jpg
    3.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 1.372
  • 4.jpg
    4.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 1.402
  • murat.jpg
    murat.jpg
    124,7 KB · Görüntüleme: 1.725
Biraz daha çalışmazsan yarışmalara bile girebilirsin bence çalışmadan devam et gayet başarılı. Ya neyine feyk diyecekler kemiklerin sayılıyor güzel kardeşim yağ oranın çok düşük olduğu için detaylı bir görüntün var ama bu senin genetik harikası olacağın anlamına gelmiyor biraz çalış bir kaç ay sonrada foto koy ve vücudun nasıl tepki veriyor görelim ama şu an çok zayıfsın kolay gelsin.

Baktığımda pozları aynı olan 2 fotoğraf , tişörtün kolunu gösteren bir fotoğraf ve sırt pozuna benzer bir fotoğrafla karşı karşıyayım.

Bakmaktan ileri görmek istediğim zaman ; zayıf bir beden ve tişörtte Nıke anlemi görebiliyorum

Fake falan diyen arkadaşlar demişsin.Bence tişört fake değil gercek başka tişört resmi eklemene gerek yok :)

Son düzenleme:
Baktığımda pozları aynı olan 2 fotoğraf , tişörtün kolunu gösteren bir fotoğraf ve sırt pozuna benzer bir fotoğrafla karşı karşıyayım.

Bakmaktan ileri görmek istediğim zaman ; zayıf bir beden ve tişörtte Nıke anlemi görebiliyorum

Fake falan diyen arkadaşlar demişsin.Bence tişört fake değil gercek başka tişört resmi eklemene gerek yok :)

bence tişörtte fake hahha :D:D

böel giderse seneye mr olimpia olabilir hic calısmadan kas yapıyoo birde calıssan daha güzel olur :D

inanıyomusunuz sımdı buna hıc spor yapmıyan bırının yağ oranı bu kadar dusuk olabılırmı bicepsi bole olurmu?

AzRaiL48 kişinin bicepsleri en fazla 30-32cm bu fazla bir değer değil sonuçta 68 kg ayrıca cok yağsız olduğu için hatları belirgin ve sana büyük gelmiş , aslında hacim adına dair hiç birşey taşımıyor vücut , vücut ağlıyor beni besle diye , kemikler damarlar ortada :)

hayır yani bicepsi sıkınca hafiften belli oluyo ben spora baslamadan once 170 boyunda 68 kılo falandım bıceps sıkınca falan cıkmıyodu ondan dedım

hayır yani bicepsi sıkınca hafiften belli oluyo ben spora baslamadan once 170 boyunda 68 kılo falandım bıceps sıkınca falan cıkmıyodu ondan dedım

kas oluşumu ; gelişmeden olur gelişme ? ; sürekli dinlenmek yada calısmak deildir doğru calısma doğru beslenme doğru dinlenme

bunlarla oluşur AZRAİL calısmamış belki ama onun yaptğı ufak tefek şeyler dahi biceps kasına uyarı olarak gidiyor ee bu adam dinleniyorda gelişir tabiki kas kütlesi oluşacak bu kütlenin üstünü yağ ile örtülmediği sürecede hatları belirgin kalıcak.

sanırım senin biceps sıkınca cıkmıyor olması , ya eskiden hc calısmıyordun ya protein almıyordun yada kas tabakanın üstü yağ ile kaplıydı o yüzdendir :)

ben daha önce çalışmadığım halde kaslarım var dememiştim zaten..profesyonellerden yardm almak istedğmi belirtmştm..bruce tşört orjinal :D..biceps 34 cm

Scoobz seninde fotolarını bekliyoruz :D

SForever ne kadara aldın bende arıyorumda bu t-shirtü...

konuya gelirsek ölçüler eksik ama vücut bence çok güzel... başladığında neler olacak gerçekten merak ediyorum... başarılar dilerim... hedefin nedir bu arada onuda belirtmen lazım...

tmm akşama ölçerken olan fotoyu da koyym..scoobz seni de görmek isterim :D..kardesm herkes gbi bnm amacım da en iyi olmak :)..yalan söylemek gbi bi derdimde yok 34 cm diyorm..metabolizmam hızlı bir de tüm kaburgalarım kırıldı 8 ay önce :D o yzden zayfm diye düşünüyorm..76 boya göre de 68 kilo çok zayıf değilim diye düşünüyorm..6 ay sonra yine ekledğimde eleştrilerini bekliyorum scoobz :D

Ya bır kere kollar 34se benım 40 olması lazım bıcepste hıc bır peak yok trıceps zaten komple yok..

Ikıncısı ıse hadı 34 dıyelım bu yag oranında hıc calısmadan 34 kol mu olur akıl var mantık var.. Yorum yazmaya usenıyordum ama baktım herkes cıddıye alıp yazmıs o yuzden bende yazayım dedım..

Sen sımdı bu tavırlarla forumun kahramanı, ıdolu oldun bravo devam boyle..

Son düzenleme:
kardeşim bak işte daha ne dym sana yalan borcm yok kmseye..form idolü olmak gbi bi amacım yok benim

Eklentiler

• 6.jpg
    6.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 723
Yazdığın mesaja ve resime yorum yapıyorum..

Öncelikle yazım diline dikkat etmeni öneririm.. Türkçe konuşuyorsan Türkçe yaz..

Fotoya gelince,
Gözlükler rayban'mi acaba?..
Ayrıca yaratıcılıgında cok iyi..
Bir biceps-triceps pozu en iyi bu sekilde verilebilirdi.. a32

Back
Yukarı