• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

18 y 68 k 176 b daha önce hiç vücut çalışmadım

daha önce hiç vct çalşmadım diyorum nerden bileyim kardeşm nasıl poz verileceğini..türkçe konusup türkçe yazıyorum zaten ben

nike tshirt 7.5 lira!! damla gozlukler tas catlasin 30 lira !! define , six pack li vucuda sahip olmanin verdigi ozguven paha bicilemez :D:D
azrail48 seni anliyorum. oo cok iyi kardes harikasin falan gibi seyler duymak istiyorsun ama olmadi ne yazikki. oyuzden sen bi 7 8 ay duzenli sporunu yap iyi beslen oyle foto koy dene birde sansini.

sen koy bi fotonu da seni görelim..bnm öle bi amacım yok modlar silerse silsin valla sizin gbi artistler varken bnm ne hadiime öle şeyler :D:DD:

tmm arklar bu kadar üstüne gitmenin bir anlamı yok

iyi beslen iyi dilen antreman yap sonra baslık acarsın tekrar iyi seyler olacagına eminim öyle gözükyor sadece zamana ihtiyacın var

tmm akşama ölçerken olan fotoyu da koyym..scoobz seni de görmek isterim :D..kardesm herkes gbi bnm amacım da en iyi olmak :)..yalan söylemek gbi bi derdimde yok 34 cm diyorm..metabolizmam hızlı bir de tüm kaburgalarım kırıldı 8 ay önce :D o yzden zayfm diye düşünüyorm..76 boya göre de 68 kilo çok zayıf değilim diye düşünüyorm..6 ay sonra yine ekledğimde eleştrilerini bekliyorum scoobz :D

bende 55 kiloyum şuanda kollarım 28 cm geliyor fotoğraf koysam belki daha fazla görülür ama doğru 28 cm geliyor ben fotoğraf koyup 30cm desem herkez inanır ama 28 derim , cünkü söylenilen rakam varolanı değiştirmiyor o yüzden yinede boşver sen 34 de belki 34 tür ben ve benim gibi görenler yanlış görüyordur

bende 55 kiloyum şuanda kollarım 28 cm geliyor fotoğraf koysam belki daha fazla görülür ama doğru 28 cm geliyor ben fotoğraf koyup 30cm desem herkez inanır ama 28 derim , cünkü söylenilen rakam varolanı değiştirmiyor o yüzden yinede boşver sen 34 de belki 34 tür ben ve benim gibi görenler yanlış görüyordur

rica etsem koyar mısın fotoğrfnı..aradaki farkı görelim..sen yanlış görüyosan veya ben yanlış poz verdiysem yapabileceğm bişey yok kardeşim..sorun ya sendedir yada poz vermeyi bilmiyosam bendedir..bn bilmiyorm çnkü daha önce hiç uğrasmadım

kardeşim bak işte daha ne dym sana yalan borcm yok kmseye..form idolü olmak gbi bi amacım yok benim

daha önce hiç vct çalşmadım diyorum nerden bileyim kardeşm nasıl poz verileceğini..türkçe konusup türkçe yazıyorum zaten ben

sen koy bi fotonu da seni görelim..bnm öle bi amacım yok modlar silerse silsin valla sizin gbi artistler varken bnm ne hadiime öle şeyler :D:DD:

rica etsem koyar mısın fotoğrfnı..aradaki farkı görelim..sen yanlış görüyosan veya ben yanlış poz verdiysem yapabileceğm bişey yok kardeşim..sorun ya sendedir yada poz vermeyi bilmiyosam bendedir..bn bilmiyorm çnkü daha önce hiç uğrasmadım

daha önceki başlığınız kurallara aykırı olduğu için diğer yönetici tarafından kilitlenmiş. bu başlığınızda Kişisel saldırı,nickle hitap etmeme,türkçe kullanımı gibi hatalar yapmaktasınız bu son uyarıdır tekrarı halinde süresiz uzaklaştırılacaksınız.

Son verdiği bilek güreşi pozunda kolu bence 34lük bi kol gibi görünüyor.Oldukça dolgun ve şekilli.Ama ilk resimlerde görüntü kalitesi bozuk olduğu için bize kötü görünmüş heralde.Daha kaliteli fotolar koyarsan vücudunuda tam anlamıyla görmüş oluruz.Ayrıca hiç vücut çalışmadım diyosun.Sanırım bi amelelik geçmişi yada metalci keresteci geçmişin var:PYoksa o kadar düşük yağ oranıyla o kol biraz zor gibi:D

ya yorum yapmıcaktım ama son iletileride görünce dayanamadım. son 2 yorumu yazan kisi sanırım baslıgı acan kisi. benim fikrim bu kolların 34cm tartısmasındada benm fotograflarım forumda mevcut avatarımdada var. bakabilirsin diyetten sonra 38 cm kola sahiptim. ki diyetsiz 44 u gordum. benm 38 kolla 34 kol arasında 4cm var ama resimlere bir göz at istersen. ha ben bir halt oldugumdan degil neleri var ne ustalar var forumda demek istediğim saga sola sözlü satasmalar olmus onlara kızdıgım icin yazdım

>>> Kimse Anasından Kaslı Doğmaz Kardeşim.... Kesinlikle 1 Spor dalıyla Uğraşım var ama Futbol ama basket ama voleybol... Ha kol 34 olabilir bişey diyemem ona... Ama hiç Ağırlık kaldırmamış şınav yada barfiks çekmemiş olamazsın hayatında...

Adam foto koymuş ne yapıyım demiş dalga geçmelermi arasın laf atmamı bir dövmediğiniz kaldı banlasın hatta yöneticiler adamın yağ oranı az bu biyolojik bir şey her insanın vücudu bu kadar hızlı çalışmıyor o yüzden kıskanmaya gerek yok

daha öncede söyledim arkadaslar sadece futbol oynadım..ama geçen sene trafik kazasnda tüm kaburgalarım kırıldı ve spor fln yapmıyorm 1 senedir..şınav barfiks çekmeyen erkek yoktur sanırım zaten

arkadaşlarım pek yapıcı eleştiride bulunmamışlar ama sanırım senin tavrınında bunda etkisi büyük bence şimdilik oldukça iyi güzel beslen ,dinlen ve antrenman kaçırma eminim çok daha iyi yerde olucaksın başarılar...

Back
Yukarı