Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
tmm akşama ölçerken olan fotoyu da koyym..scoobz seni de görmek isterim..kardesm herkes gbi bnm amacım da en iyi olmak
..yalan söylemek gbi bi derdimde yok 34 cm diyorm..metabolizmam hızlı bir de tüm kaburgalarım kırıldı 8 ay önce
o yzden zayfm diye düşünüyorm..76 boya göre de 68 kilo çok zayıf değilim diye düşünüyorm..6 ay sonra yine ekledğimde eleştrilerini bekliyorum scoobz
![]()
bende 55 kiloyum şuanda kollarım 28 cm geliyor fotoğraf koysam belki daha fazla görülür ama doğru 28 cm geliyor ben fotoğraf koyup 30cm desem herkez inanır ama 28 derim , cünkü söylenilen rakam varolanı değiştirmiyor o yüzden yinede boşver sen 34 de belki 34 tür ben ve benim gibi görenler yanlış görüyordur
kardeşim bak işte daha ne dym sana yalan borcm yok kmseye..form idolü olmak gbi bi amacım yok benim
daha önce hiç vct çalşmadım diyorum nerden bileyim kardeşm nasıl poz verileceğini..türkçe konusup türkçe yazıyorum zaten ben
sen koy bi fotonu da seni görelim..bnm öle bi amacım yok modlar silerse silsin valla sizin gbi artistler varken bnm ne hadiime öle şeylerD:
rica etsem koyar mısın fotoğrfnı..aradaki farkı görelim..sen yanlış görüyosan veya ben yanlış poz verdiysem yapabileceğm bişey yok kardeşim..sorun ya sendedir yada poz vermeyi bilmiyosam bendedir..bn bilmiyorm çnkü daha önce hiç uğrasmadım
daha öncede söyledim arkadaslar sadece futbol oynadım..ama geçen sene trafik kazasnda tüm kaburgalarım kırıldı ve spor fln yapmıyorm 1 senedir..şınav barfiks çekmeyen erkek yoktur sanırım zaten