dinamik.ip
Üye
bu kolu doğal yollar ile yaptığını düşünürsek çok iyi...
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
ben spora başlamadan önce 68 kiloydum şimdi biraz düştü gerçi amahayır yani bicepsi sıkınca hafiften belli oluyo ben spora baslamadan once 170 boyunda 68 kılo falandım bıceps sıkınca falan cıkmıyodu ondan dedım
dogru beslenmeyle ve antrenmanlarla gelısıme musayıt bı yapın var.body yapmamıssın ama footbal vs gb bol kosmlaı bı sporla ugrasmıssın.(bu vs lerın ıcınde yuzme ve basketball yok)sonuc olarak vucudunu sevdıgın ortada.ıyı bı calısma senı farklı noktalra goturur.gec kalma basla
Biraz daha çalışmazsan yarışmalara bile girebilirsin bence çalışmadan devam et gayet başarılı. Ya neyine feyk diyecekler kemiklerin sayılıyor güzel kardeşim yağ oranın çok düşük olduğu için detaylı bir görüntün var ama bu senin genetik harikası olacağın anlamına gelmiyor biraz çalış bir kaç ay sonrada foto koy ve vücudun nasıl tepki veriyor görelim ama şu an çok zayıfsın kolay gelsin.
AzRaiL48 kişinin bicepsleri en fazla 30-32cm bu fazla bir değer değil sonuçta 68 kg ayrıca cok yağsız olduğu için hatları belirgin ve sana büyük gelmiş , aslında hacim adına dair hiç birşey taşımıyor vücut , vücut ağlıyor beni besle diye , kemikler damarlar ortada![]()