• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

18 y 68 k 176 b daha önce hiç vücut çalışmadım

Tepki çekmenizin sebebi her mesajda birşeyler kanıtlama çabası içine girişmeniz diye düşünüyorum. Zira ilk bakışta vurgu ve yazısal mimikler benide bu düşünceye sevk etti. Anladığım kadarıyla metabolizman hızlı çalışıyor ve belki genetik olarakta şanslı olabilirsin. Kendinden eminsen ve askerlik istersen git bir mülakatlara katıl derim. Bence insanlara birşeyler kanıtlama isteği yerine gerçekten isteyerek Body Building'e düzenli bir başlangıç yap ve ilerlemeye çalış. Aylar sonra gel bir konu aç ve şu genetik olayı hakikaten var ise insanlar o zaman tebrik etmesini ve şaşırmasınıda bileceklerdir.

hayır yani bicepsi sıkınca hafiften belli oluyo ben spora baslamadan once 170 boyunda 68 kılo falandım bıceps sıkınca falan cıkmıyodu ondan dedım
ben spora başlamadan önce 68 kiloydum şimdi biraz düştü gerçi ama :D
mesela ben belli periyotlarda işte çalıştım.Tuğla fabrikası gibi.Yaz sonunda dedemlerin ve bizim 2 ton kömürünü 3. kata çıkarıyordum :D (3. kat boş o yüzden) sonra bir daha aşşağı indiriyordum çok iyi bicepslerim vardı. :D

dogru beslenmeyle ve antrenmanlarla gelısıme musayıt bı yapın var.body yapmamıssın ama footbal vs gb bol kosmlaı bı sporla ugrasmıssın.(bu vs lerın ıcınde yuzme ve basketball yok:))sonuc olarak vucudunu sevdıgın ortada.ıyı bı calısma senı farklı noktalra goturur.gec kalma basla

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 04:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 04:30 ----------

dogru beslenmeyle ve antrenmanlarla gelısıme musayıt bı yapın var.body yapmamıssın ama footbal vs gb bol kosmlaı bı sporla ugrasmıssın.(bu vs lerın ıcınde yuzme ve basketball yok:))sonuc olarak vucudunu sevdıgın ortada.ıyı bı calısma senı farklı noktalra goturur.gec kalma basla

bu arada futbol a footbal ve basketbol a basketbal yazdıggım ıcın ozurdılerım.

TURK olmaktan gurur duyuorum.

Biraz daha çalışmazsan yarışmalara bile girebilirsin bence çalışmadan devam et gayet başarılı. Ya neyine feyk diyecekler kemiklerin sayılıyor güzel kardeşim yağ oranın çok düşük olduğu için detaylı bir görüntün var ama bu senin genetik harikası olacağın anlamına gelmiyor biraz çalış bir kaç ay sonrada foto koy ve vücudun nasıl tepki veriyor görelim ama şu an çok zayıfsın kolay gelsin.

arkadaş çok iyi demiş :) hyper_

güzel karın kasların var.... Vucuduna bahane bulanlar o karın kaslarını cıkartmak için 3-4 yıl tabiri cayizse biyerlerini yırtıyolar :) kolun 50 santim olsa ne 30 santim olsa ne sen yap sporunu sağlklı yaşa geriside zaten hava civa ;)

aşırı zayıfsın bence fakelik bi durumun yok yanı vucut hatları ıyı ama baya bı kıloya ıhtıyacın var

aslında arkadaş o kadarda zayıf değil bence bi 72 kilo olsa yeterli 3-4 kilo alsa yani kendi vücuduma bakınca ben 175 boya 64 kg yum daha kalıplı duruyorum çalıştığımdan dolayı yani sana demek istediğim kasmana gerek yok o kadar kilo alcam diye yağlanma dikkatli ol 3-4 kilo eksiğin var tabi öküz gibi şişmek mi istiyorsun orasını bilemem ama sen şimdi güzelce başla spora beslenmene dikkat et ama kilo alıcam diye o kadar kasma sen çalışmaya basladıkca bu zayıf goruntu ortadan kalkıyor inan bana bana kimse inanmıyor 64 kılo oldguma 70 filansın diyorlar yani çalıştıkca kalıp yakalıyor vücut çok eksiğin yok 3-4 kilo alsan yeterli bence kolay gelsin ve başarılar

Son düzenleme:
buna biz halk dilinde aclık kası dıyoruz aclıktan kasların cıkmıs saglıksız bence biraz calıs :D

AzRaiL48 kişinin bicepsleri en fazla 30-32cm bu fazla bir değer değil sonuçta 68 kg ayrıca cok yağsız olduğu için hatları belirgin ve sana büyük gelmiş , aslında hacim adına dair hiç birşey taşımıyor vücut , vücut ağlıyor beni besle diye , kemikler damarlar ortada :)

scbooz doğru demiş hakketten vücudu beslemek lazım.sana tavsiyem ilk olarak bi kilo al ondan sonra salona başla ama hemen birden girme ağır programa az yorul kilo almaya bak ondan snra programını değiştirebilirsin.hayatında başarılar.

Back
Yukarı