ya bir insanin boyunu bilmeden resime bakarak nasil bu kadar cabuk karar verebiliyorsunuz kol ölcüsü hakkinda onu bir türlü anlamadim. benim bildigim boy uzadikca kollar daha ince görünür. mesela 40 santimlik kolu olan 195 lik adamla 170 boyunda ayni ölcüye sahip birisi ayni görünmez. bilmem yaniliyor muyum?
arkadas iyi calismis.. ben 8 ayda 5 santim az degil ama abartmamak lazim.
genleri iyi olan iyi calisan birisi bunu yapabilir. hele bir de yeni baslamissa cünkü bildiginiz gibi en cok gelisme ilk bir sene icinde olur.
arkadasim cok iyi bi yoldasin ama su akciger ve mide kaslarinida bir görelim yollarsan fena olmaz. ayrica dallak ve böbrek kaslarinida merak ettim

saka yapiyorum eheh yani gögüs ve karin kaslarini demek istedim sen anlamissindir zeki cocuksun. bence ilaca falan bulasma. bak iste kendin diyorsun ne güzel gelistigini... gerek yok su an yani. bakarsin ileride tikanirsin o zaman alirsin. bence 18 yasinda birisinin ilaca igneye merak sarmasi iyi degil.
kanser olayina gelince... kiminin ailesinin yarisi kanserden ölmüstür boyuna igne vurur bi sey olmaz... kiminin ailesinde hic kimse kanserden ölmemistir cok sagliklidir iki kür yapar kanser olur.
yani anlatmak istedigim bu is rus ruleti gibi. kesin bi sey söylenemez. benim fikrim bu. hic bi seyin garantisi yok bu ilaclarda. illa kanser olacaksin veya hayatta olmazsin vur boyuna igneyi diye kimse bastan söyleyemez sana.
hadi kal saglicakla.