• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

18 yaş, 2 senelik çalışma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Raito
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Raito

Üye
Boy : 1.73
Kilo : 68.5

Kol : 37 cm
Omuz : 1.30 cm
Göğüs : 1.08 cm
Bel : 79 cm
Bilek : 32.5 cm

Bacak : 56 cm
Calf : 36.5 cm

Sondaki resimde kilom 72 civarıydı eylül-ekim aylarında olması lazım.

Eklentiler

• Adsız2.jpg
    Adsız2.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 3.113
  • IMG00157-20120124-1827.jpg
    IMG00157-20120124-1827.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 2.962
  • biceps.jpg
    biceps.jpg
    117,4 KB · Görüntüleme: 2.742
  • sırt.jpg
    sırt.jpg
    125,5 KB · Görüntüleme: 2.653
  • frankzane.jpg
    frankzane.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 2.924
  • Vücut (2).jpg
    Vücut (2).jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 2.693
acaba bende 6 kilo kadar alınca bu kalıbı yakalıyabilcekmiyim çok merak ediyorum helal olsun eski halini bilmiyorum ama tam hayalimdeki vücut tipi

poz çalışmasını nereden öğrendin bilmem ama podyuma çıkan birçok sporcudan daha estetik poz atmışsın.kas kütleni biraz daha arttıracak olursan müsabakada şansın çok fazla.

poz çalışmasını nereden öğrendin bilmem ama podyuma çıkan birçok sporcudan daha estetik poz atmışsın.kas kütleni biraz daha arttıracak olursan müsabakada şansın çok fazla.

Yorumunuza çok sevindim teşekkürler :) hocam çalıştırdı pozları yaklaşık 3 aydır çalışıyoruz Nisanda ki Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyorum bir aksilik çıkmazsa gençler -75'te beni görebilirsiniz. Ama cidden poz bambaşka bir olay, vücudum bu halimden iriyken veremiyordum şimdi ölçülerim geçen yaza nazaran hayli düşük ama pozları oturtabiliyorum eskiye göre. Çalışıyorum meyvelerini topladığımı bilmek güzel umarım yarışmada iyi bir derece elde ederim.

Kollar süper. Tebrikler :)

Bulk oldun mu hiç? Çok define vücudun var

Nasıl beslendiğini yazabilir misin?

Evet, geçtiğimiz mayısta definasyon yapmıştım ondan önce 3 ay kadar bulk'tım. Definasyondan sonra kilo alamadım özel nedenlerden dolayı tüm aksilikler üst üste geldi bu arada yarışmayada niyetlendik 3 haftada 70'in üstüne çıkıp 1 ay definasyonla yarışmaya giricem inşallah.

Karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum.

supplement kullanıyormusun yada ek bir besin takviyesi?

Evet, geçtiğimiz mayısta definasyon yapmıştım ondan önce 3 ay kadar bulk'tım. Definasyondan sonra kilo alamadım özel nedenlerden dolayı tüm aksilikler üst üste geldi bu arada yarışmayada niyetlendik 3 haftada 70'in üstüne çıkıp 1 ay definasyonla yarışmaya giricem inşallah.

Karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum.

Başarılar. :) Yarışmaya katılman çok iyi olur. Bu yaşta böyle vücut görmedim ben forumda da gerçekte de ;)

tam olarak marka verebilirmisin ve multivitamin kullanıyormusun?

Bayadır konu açmanı bekliyorum, son derece mükemmel olmuş vücut, yarışmada bol şanslar.
edit: biceps ve omuz programını verirsen çok mutlu olacağım.
saygılarla.

tebrikler güzel çalışma ve sonuç :) raito

Tebrikler Gerçekten Güzel Bi Vücut Yapmışsın İnşallah Çok Başarılı Olursun

Back
Yukarı