• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2,5 senelik çalışma sonucu ;)

Kardeşim öncelikle tebrik ederim çok iyi bir vücut inşa etmişsin 2-3 sene önceki fotolarına da baktım büyük bir değişim var + ların ve - lerinden bahsedecek olursak bence omuz ve bicepslerin vücudunun dikkat çeken en önemli bölgeleri fakat karın kasların ve alt trapezlerin diğer bölgelerine göre biraz daha geri gözüküyor.Bu arada sen 2 seneye göre zayıf bir vücut gibi vb yorum yapanlara hiç takma bile çünkü her insanın hayalinde yatan vücut farklıdır sen define fit vücut istersin başkası insan azmanı olympia vücudu ister bence 2 seneye göre 3 seneye göre felan zayıf kalmıs gibi yorum yapanlar ne istediklerini bilemeyenler bu arada ön kolum zayıf diyorsun bence yaşına göre gayet iyi biraz haksızlık yapıyorsun onlara :D iyi çalışmalar kardeşim uzun ve sağlıklı spor hayatı diliyorum

Henüz 17 yaşındasın ve 2.5 senede bu vücudu yapmışsın.. Helal olsun. Bu performansını sürdürürmen dileğiyle.. Tebrikler.

iyi, kötü yorumların hepsine teşekkürler, birçok yarışma izlemeye gittim birçok profesyonelide gördüm merak etmeyin. Ama gelelim ki burda yorum yapan insanların %90 amatör o yüzden kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok. Saygılarla
Dostum iyi hoş güzel vücut yapmışsın benden 1 yaş küçüksün hemen hemen aynı anda başlamışız spora. Benden daha yağsız bi vücudun var ama kanatların ve omuzların dışında diğer bölgeler o kadar hacimli görünmüyorlar.

Ayrıca burada ki 90% insanı beğenmiyorsan konu açmasaydın, biraz mütevazi olmayı denemelisin.

tebrık edıyorum benım gordugum eksıklık trapezlerde var .omuzun bu kadar dıkkat cekmesı de trapezlerın daha kucuk kalmasındandır ama sızın yasınızdakıler bılgısayarda oyun oynarak gecırdıgı zamanları sen calısarak guzel bı vucud elde etmısın tebrık edıyorum.Bu arada sana bılgı verebılecek eleştirilere kulak ver gerisini boşver ;)

Harika olmuş,tebrikler. Öncesi ve sonrası fotoğraflarını koymuşsun zaten. Sanırım beğenmeyenler veya kırıcı eleştiri yapanlar, 2.5 yılda IFBB Pro olunabileceğini düşüyorlar? :)

Tebrikler alnının teriyle ortaya kusursuz bir vucüd çıkarmışsın. Eski fotoğraflarını görünce ne kadar çok kademe atladığın zaten belli oluyor. Başarılarının devamını beklerim...

Tek bişe sorucam hiç özel olarak önkol çalıştınmı? Orantımız aynı şu an benim sağ kol 37 forearm 29 acaba kendine kendine gelişirmi yoksa özel çalışmak gerek mi. Vücut güzel bu arada 17 yaşında 40cm kola ulaşmak başarıdır.

2 yıl boyunca ugrasmıs olman emek vermen guzel. kollar 40 gıbı durmuyor.( 40 degıl demıyorum!) omuzlar ve kanat super karın dusuk yag oranına ragmen yok gogus eksık kalmıs body ıle ugrasan bırısınden cok profesyonel kurekci sanarım ben senı. Bu arada benımde hayalımdekı vucut bu cok abartı olmadan fıt guzel bı vucudun olmus tebrık ederım.

Kardeşim bende 17yaşındayım ve sana bir şey sorucam çok sağlam vucudun var. Besin olarak ne kullandın (protein , gainer) ve ne kadar süre kullandın ?

Helal olsun tebrikler :)

Kolu gösteren nasıl triceps ise, vücududa gösteren lateral işte abi olay bitmiştir...

vücudun kesinlikle sağlam, çünkü sırf kas değildir herşey ayrıca define bir vücut.
merak ettiğim şeyler hiç steroid(kür) kullandın mı?
ayrıca boyunu yazarsan sevinirim.

tek kötü yorumum 2,5 yıl için az geldi gelişmen o kadar.

iyisin dostum yaşına göre dengeli bir vucudun var.ne istedigine baglı olarak acı çekmeye devam edersen çok dah farklı noktalara getirebilirsin

gerçekten harika bir vücut yaşım ve bu kadar iyi olmamam gereği eleştiyi yapamayacağım tabiki ama idealimdeki bir vücut diyelirim başarılar.

Back
Yukarı