Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yaklaşık 2 senedir uğraşmaktayım ve amacım hiçbir zaman aşırı kütleli bir vucut olmadı fit bir vucutta yapabileceğimin en iyisini yapmak oldu sık sık sorular gelince bende paylaşmak istedim öncelikle kilo almak veya vermekte sıkıntısı olan arkadaşlar için şunu söyleyebilirim ki hiçbir zaman DİYET kelimesini hayatınıza sokmayın çünkü beyin otomatik olarak bozmaya şartlanacak ve ister istemez diyeti bozma girişiminde bulunacaksınız ben onun yerine standartlarımı değiştirdim ... 2 yıl önce ekmek tuz şeker çips kola gibi şeyleri hayatımda atarak kendime yeni bir yol biçtim. karbonhidrat ihtiyacımı antrenmandan önce makarna,pilav tarzı şeylerden protein ise ne denk gelirse tavuk ,köfte,bitkisel yani besin çeşitliliği yarattım kendime başlamadan önce 55 kilo 187 boy tüy siklet bir vucudum vardı ve yaş ilerledikçe özellikle yazları vucudumdan utanmaya başladım 2 yıl önce kararımı değiştirip bu yola başl koydum, antrenmanlarım haftada 3 gün diğer günler koşu ile uğraşıyorum babam eski koşuculardan size şöyle söyleyeyim izmir konaktan güzelbahçeye koşarak gidip geliyoruz babamla ve gayet de eğlenceli oluyorölçülerime gelince kolum başlarken 28 di şu anda 40-41 diğer ölçüleri hiç ölçmedim sadece sporumu yaptım şimdiden herkese başarılar izmirden herkese selamlar
![]()
öncelikle arkadaşımı bu özveri ve çalışmasından dolayı tebrik ediyorum imrenilecek bir vücut olmuş. eleştiri yapacak yer bulamayıp yok ekto yapı iki yılda bu kadar kilo alınmaz diyenler bırakın 2 yılı acaba 3 ay arkadaşın yaptığı beslenmeyi yapabilirmi? ama tabi denemeye ne gerek var olmaz böyle şey deyip konuşmak en rahatı.
forumda resmini paylaşan, bilgilerini paylaşan ve spor yapanların motive olmasına yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
olmaz öyle şey diyen arkadaşlar gölge etmesin yeter.
saygılarımla