• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 senelik hayat tarzı değişimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kardeşim çalışma programını ve supplement kombinasyonunu bizimle paylaşırsan bize ışık tutumuş ve yol göstermiş olursun kendi adımıza memnun olurum şimdiden teşekkürler

işin hesabını bılmeyenler hemen inanıp övgü mesajlarını sıralamış. Hem 55 kilo ekto vucudun olucak , hem 187 boyun olucak , buna rağmen 2 senede 23 kilo alıcaksın. Bide bu kiloyu fit yağsız alıcaksın güzel hikaye.

Kimin ne dediğine bakma bence. Kıskanılacak derecede güzel bir vücut yapmışsın, o yüzden kötü yorumların geldiğini düşünüyorum. Ben de 187 boyundayım, 76 kilogramım, harika fit bir vücudun var. Birkaç ay sonra böyle bir vücuda sahip olabileceğimi düşünüyorum ben de, idolümsün :) Tebrik ederim dostum.

İster steroid kullanmış olsun ister yanlış ölçü vermiş ortada muazzam bir vücut var bunada itiraz edilmez.Görünen köy klavuz istemez vücut ortada

Elde etmesi kolay bir fizik olsaydı hepimiz böyle dolaşırdık gerçekten estetik bir fizik tebrik ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum.

78kg de bukadar define bir vücut gerçekten güzel , umarım yeni bir troll değildir :)
İyi sporlar.

Tebrikler mimarim fakat agirlikla karin kasi calismak uzun suredir bilinen bir olay :) Herkesin merakla sordugu kaburga ustu kaslarin.. obliklerimi kastediyorlar?

15 gundur yeni foto bekliyoruz bakslim ne zaman gelicek yeni fotolar . :D

evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yaklaşık 2 senedir uğraşmaktayım ve amacım hiçbir zaman aşırı kütleli bir vucut olmadı fit bir vucutta yapabileceğimin en iyisini yapmak oldu sık sık sorular gelince bende paylaşmak istedim öncelikle kilo almak veya vermekte sıkıntısı olan arkadaşlar için şunu söyleyebilirim ki hiçbir zaman DİYET kelimesini hayatınıza sokmayın çünkü beyin otomatik olarak bozmaya şartlanacak ve ister istemez diyeti bozma girişiminde bulunacaksınız ben onun yerine standartlarımı değiştirdim ... 2 yıl önce ekmek tuz şeker çips kola gibi şeyleri hayatımda atarak kendime yeni bir yol biçtim. karbonhidrat ihtiyacımı antrenmandan önce makarna,pilav tarzı şeylerden protein ise ne denk gelirse tavuk ,köfte,bitkisel yani besin çeşitliliği yarattım kendime başlamadan önce 55 kilo 187 boy tüy siklet bir vucudum vardı ve yaş ilerledikçe özellikle yazları vucudumdan utanmaya başladım 2 yıl önce kararımı değiştirip bu yola başl koydum, antrenmanlarım haftada 3 gün diğer günler koşu ile uğraşıyorum babam eski koşuculardan size şöyle söyleyeyim izmir konaktan güzelbahçeye koşarak gidip geliyoruz babamla ve gayet de eğlenceli oluyor :) ölçülerime gelince kolum başlarken 28 di şu anda 40-41 diğer ölçüleri hiç ölçmedim sadece sporumu yaptım şimdiden herkese başarılar izmirden herkese selamlar :)

Dostum Gerçekten Sanki Yapımız 1 e 1 Gibi :)

Fotoğraflara dikkat ederseniz adamın kemikleri Ektomorf kemiği yapısı değil... Onu da geçtim arkadaş ne zamandır başlangıç pozlarını atmamış... Bodye başlıyacaksın ve başladığın zamanlara ait foton olmayacak öyle mi ? bu bana pek inandırıcı gelmedi. dahası 2 yılda 20 kilo alabilen ekto hayatımda görmedim. Hatta anabolikler ile haşır neşir olmasına rağmen 2 yılda 20 kilo alabilen ekto dahi yok. 1.85 e ekto vücut görmek isteyenler Ryan Reynolds a Bakabilirler.ben hiç bir ektoda böyle hacimli kemikler ve iri omuz başları hacimli kollar görmedim açıkcası...

öncelikle arkadaşımı bu özveri ve çalışmasından dolayı tebrik ediyorum imrenilecek bir vücut olmuş. eleştiri yapacak yer bulamayıp yok ekto yapı iki yılda bu kadar kilo alınmaz diyenler bırakın 2 yılı acaba 3 ay arkadaşın yaptığı beslenmeyi yapabilirmi? ama tabi denemeye ne gerek var olmaz böyle şey deyip konuşmak en rahatı.

forumda resmini paylaşan, bilgilerini paylaşan ve spor yapanların motive olmasına yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

olmaz öyle şey diyen arkadaşlar gölge etmesin yeter.

saygılarımla

öncelikle arkadaşımı bu özveri ve çalışmasından dolayı tebrik ediyorum imrenilecek bir vücut olmuş. eleştiri yapacak yer bulamayıp yok ekto yapı iki yılda bu kadar kilo alınmaz diyenler bırakın 2 yılı acaba 3 ay arkadaşın yaptığı beslenmeyi yapabilirmi? ama tabi denemeye ne gerek var olmaz böyle şey deyip konuşmak en rahatı.

forumda resmini paylaşan, bilgilerini paylaşan ve spor yapanların motive olmasına yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

olmaz öyle şey diyen arkadaşlar gölge etmesin yeter.

saygılarımla

Nasil beslenirsen beslen her vucudun bi kapasitesi olur onun ustune ciksmazsin. Anca yedigini ya s.carsin yada gobek yaparsin . Kimse saglam yedim boyle oldum masallarini anlatmasin.

şimdi söylemeyeyim diyorum ama tutamayacağım kendimi eleştiren eleştirsin kimseden korkumuz yok. vücut güzel eyvallah da benim düşüncem şunlar:

-o omuz başları diyetle miyetle 2 yılda asla ve asla olmaz. burada yıllardır uğraşan müthiş kütleli insanlar var (Schwarz) -ki onlar ekto değil mezo- onlarınkini bile aşmışsın neredeyse.

-o kadar cardio,koşu yapıp carbo almayıp, proteinden de önüne ne gelirse tarzı beslenirsen kilo milo alamazsın. alınan>yakılan kalori olmalı ki kilo alabilesin basit bir matematik.

-gerçekten iyi beslenip bu vücudu yapabilmen için okul işlerinin falan rahat olması lazım+profesyonel aşçı+diyetisyen i de ekle yanına.

-şimdi steroid kullansan bile bu vücut zor ki öyle basit kürle bu vücut olmaz. tahminimce(çok bilgili değilim ama) bir veya iki bulk + 1 definisyon kürüyle anca olur bu vücut 55 kilodan.

kısacası sadece "DİYET" le bu vücut olmaz kardeş. kimse kimseyi kandırmasın,hevesini kırmasın. bunu diyorum çünkü 55 kiloydum diyorsun. hep bu kütlede olsan yine eyvallah diyeceğim ama 55 kilodan 2 yılda bu iş diyetle olmaz.

avukatı olan arkadaşlar da biraz daha araştırıp bilgilensinler öyle yazsınlar. onlara göre lazar angelov,greg plitt,rob riches da diyetle o hale gelmiş zaten.

bu arada vücut başta da söylediğim gibi iyi. kırıcı bir söz söylemişsem kusura bakmayın.

buradaki amacımızın bilgi almak ve paylaşmak olduğuna inananlardanım. ilk başlarken ecto oldugunu söylemişşin ve buda senin training planını etkilemiştir. ilk başladığında hacim için compound exercises lerin yapılması önerilir ve isolation exercises daha erken olduğundan yapilmaz. sende böyle bir yol mu izledin? eğer hatırlıyorsan nasıl bir training programı hazırlamıştın hacim artışı olarak? ayrıntılı olraak yazarsan sevinirim.

vücut bütün olarak çok iyi gözüküyor ama karın kaslarının sımetrısını beğenmedim. yinede tebrıkler..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı