Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Kaburga üstü kaslarda sıkıntı çeken biri olarak sabırsızlıkla bekliyorum anlatımı.
Bftr yazili kagit tutup zafer isareti yaparken amuda kalkip poz verirsrn inanirlar belki
çok düz mantık gitmişsinizbüyük ihtimal fake. olmasa bile hareket bulmak zor değil hani.
-3x10 decline 10 kg ağırlıkla mekik
-3x10 sağa hanging leg raise
-3x10 sola hanging leg raise
-eline ağırlıklı bar alıp sağa ve sola hareet ettirme çeyrek daire şeklinde. 3x10
arkadaşlar program beklemek anlamsız bu konuda. amacım kimseye laf yetiştirmek sataşmak değil ama bftrgt üyelerinin ciddi ciddi program beklemesi beni biraz şaşırttı açıkçası.
ayrıyetten ben 2 senede bu vücut olmaz demedim. 2 senede sadece diyetle(o da sağlam değil ya neyse) 55 kilodan o vücut olmaz dedim. ayrıyetten o vücut ekto mekto değil. özet ya vücut fake ya da anlatılanlar.
SAnirim yogunsunuz ancak cidden cok merak ediyorum bu hareketi umarim mahrum birakmazsiniz.
işin garip tarafı inananlar olmuş. örümcek sizi ısırırsa spiderman olma olasığınız daha yüksek. iki yılda doğal yollardan veya doğal olmayan yollardan bu vücudu yapmak imkansız.
arkadaşlar konuyu hortlatma niyetinde değilim özür diliyorum sizlerden fakat kafama takıldı. konuyu açan şahsın trapezleri normal mi yoksa açıdan mı öyle görüyorum. sanki sağ taraf baya bi az. bi garip geldi![]()
tekrar özür diliyorum eski konuyu yukarıya taşıdığım için.![]()