• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 Yıllık cmrsmr 60kg dan 80 kg a Ekto

Cem abi gogus arasi genetik oldugundanmi oyle bos duruyor ?

cok dikkatimi cekti :)

Olabilir bilmiyorum göğüslerim geliştikçe bosluk oldu. Bu da benim genetiğim olsun. :)

Selam CmrSmr daha önce bir konunda six packlerim four pack yazmıştın fakat öyle görünmüyor şuan çok daha iyi aynı sorun bendede var senin üstteki iki küçük karın kası bende ortadaki ile birleşmiş durumda bunun için bir çözümün varmıydı aynı sorunu yaşmışlığın oldumu ben çok denedim düzelmiyor. Sanki göğüs kafesimin üstünde karın kası var gibi çok tuhaf duruyor. Daha çok üstteki karin kasini parçalamya yönelik bir hareket biliyormusn Ağırlıklı mekik vs hareketlerde çalışmadım olmayınca olmuyor galiba karın kaslarını kasmadan hep böyle.

http://j1307.hizliresim.com/1c/2/pu3r0.jpg burdan bakabilirsin.

Şimdiden tesekkurler cevabın için

Karın kası yap olmadı mı görünür. Sende pek yağ yok. Ama karın çalışmazsan da pek görüleceğini sanmıyorum. Bu yüzden karın çalış. Ama ben özel bi program yapmıyordum. Klasik mekik hareketlerini yapıyorum. Ayrıca herkesin midesi de aynı olacak diye bişey yok bazılarında 8 tane gözüküyor. Yapacak pek bişey malesef yok. Sadece biz görülür yapabiliriz.

En önemli mekik çekmem barfiks tahtasında paralel yapmak ve yukarı aşağı çekmek bunlar çok çabuk etki gösteriyor. Özellikle paralel zaten her baba yiğit yapamaz :)

Severek ve isteyerek yaparsan olur. Ben ilk başlarda kendimi yukarı itemezdim. Yavaş yavaş 1-2 yapa yapa şimdi rahat paralel yapıyorum :)

haklısın yarım barfiks çeke çeke vurmadık mı 20 lere herşey sırayla vücudu alıştırarak 1 2 yaparsın bir bakmışsın 15 20 olmuş sporun kanunu bu kimse spora ilk başladığında 60 kg bench press basmadı eminim... :)

60 değil de benim evdeki partneri 50 ile başlatmıştım, bir sıkıntı olmamıştı. :)

Neden 50 derseniz de teknik açıklaması yok, barda 20'lik plakalar sabit, indir kaldır zor geldiğinden öyle yaptık. :)

üşengeçlik yüzünden partneri sakatlıyıcan abi :D sormayın ya zaten bende 25+25 den yukarı cıkamadım bir türlü bench de hedef 30x2 o yüzden 60 yazdm .dd

cemre abı en azından ben 5 kilolarla baslamıstm :)

sorma çok fenaydı alt yapım .dd kollar 29 :D

11 ayda 6 cm 35 oldu 3 ayı aşkın süredir gelişimi durdu 35 den bir tık öteye götüremedim bilekler güçsüz ağıra giremiyorum . :)

sorma çok fenaydı alt yapım .dd kollar 29 :D

11 ayda 6 cm 35 oldu 3 ayı aşkın süredir gelişimi durdu 35 den bir tık öteye götüremedim bilekler güçsüz ağıra giremiyorum . :)

Forearm calismani tavsiye ediyorum arkadasim , haftada iki gun iyidir :) ,

tricepslere yüklen dengesiz bikaç bile sürse kollarının asıl hacim verici yeri tricepslerdir

haklısınız ön kolumu gelıstırmek ıcın sık sık aldım evde düzensiz olarak sıkıyorum baya bi gelişim oldu sertleşti iyice

One-Arm Triceps Extension
Reverse Grip Triceps Pushdown
cable pushdown
Lying triceps press

triceps de uzun zamandır bu programı uyguluyodm arada sırada
Reverse Grip Triceps Pushdown
çıkarıp bunun düz yapılanını koyarım

yavaş yavaş kendini belli ediyor arka kol bugün komple programı değişicem hoca değişecek yani

neyse konuyu saptırmayayım asıl konumuza cemre abinin şahane vücuduna geri dönelim :)

Cemre abi birde bacaklarinin resmini koyaydi eyiydi :) ,

Bacaklarım arkamda deniz olan fotoğrafta gözüküyor aslında pek bacak çalışmadım zaten daha da çalışmıyorum belirtmiştim.

Eyvallah kardeşim. Omuz ölçümü bilmiyorum ama dar buluyorum açıkçası.

2 yıla göre ön kol, göğüs zayıf kalmış. genetik yapıdan kaynaklı sanırım. mide iyi tabiki

Back
Yukarı