MertKorkmaz
Üye
Güncelleyelim bakalım
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Ne mutlu bana öyleyse inşallah bakalımHelal olsun kardeşim . Bende 16 yasindayim 4 aydir yapıyorum Allah ın izniyle birseyler cikaracaz bu fotoğraflar motive olmami sagladi başarılarının devamini dilerim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle öyle yani kendi alış-verişime kendim çıkıyorum kendi yemeğimi kendi kahvaltımı kendim hazırlıyorum, protein içerikli yemekler yapmaktan zevk alıyorum doğrusu günde 600-800 gr arası et yiyorum bunun dışında 14 yumurtaya yiyorum günlerce tuttuğum sinir krizi geçirten diyetler vesaire vesaire.. Çalışırken kesinlikle müziği kulağımdan çıkarmam mesela o moddan çıkmamak içinTebrikler, gayet estetik olmuş. Sadece ilk sayfadaki mesajları okudum, oraya göre yazıyorum. Arkadaşımızın nasıl bunu başardığını öğrenmek için kullandığı supplementleri soranlar yanlış yere odaklanıyorlar. Doğru beslendiği için başarılı olmuş, Supplementleri değil beslenmesini araştırın.
Aynen öyle vallaha erken yaşta başlamış olmam çok büyük bir avantaj Türkiye şartlarında erken yaşta Arnold'un motivasyonlarını görüp hırsa gelmem iyi olmuş gerçektenTebrikler kardeşim çok iyi gelişmişsin, 96 doğumlu olman çok büyük avantaj, değerini bil asla kendini ileri yaşlarda salma, sporu stabil şekilde devam ettir, başarılar.
Motivasyonlariniz icin hepinize tesekkur ederimya şöyle resimler paylaşmayın kompleks yapıyorum
edit:Helal olsun iki kelime ile mükemmel vücut...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Cleni aslında ben ilaç gibi görmüyorum çünkü küçükken soğuk algınlığı bende astımı tetikliyordu ventolin inhaler ve turbohaler kullanırdım clende aynı ilacın bi farklı versionu arada bir cleni bırakıp ventoda kullanıyorum yaniclenbuterol masum bir ilaç değil umarım gerekli bilgiyi edinip o riski göze alıp kullanıyorsunuzdur vücut gayet başarılı
Kusura bakmayın cleni steroid olarak görmemiştimKarşılıklı tartışma içeren mesajları sildim, konuyla alakasız birbiriniz arasındaki sorunları uygun bir üslupla p.m den çözebilirsiniz, taraflar bu mesajı genel uyarı olarak alabilirler.
Ayrıca burası üye fotoları bölümü her konu dönüp dolaşıp steroidlere dayanmasa çok daha akıcı olacak bence.
Çok teşekkür ederim vallaha estağfurullah sporkoliğiz biraz"Hepinizin yorumlarını, eleştirilerini beklemekteyim"
Demişsin konu başlığında , sana eleştiri yapmak bana göre terbiyesizlik olur , nerden nereye gelmişsin.Aç kalmışsın , cefa çekmişsin , spor salonlarında deliler gibi ter atmışsınbirde senimi eleştiricez.Başarılarının devamını dilerim spor aşığı kardeşim.10 numarasın.
Aynen araştırdım biyolojisine kadar bile ve zaten hastaların kullandığı dozda kullanmamız neredeyse imkansız yani işe yaraması için 1-1 6-8 saatte bir kimi define ederAstım hastalarının aldığı dozda kullanmıyorsun heraldeo dozda alsan zaten bir faydasını göremessin sadece yaşın genç oldugu için içimde kalmasın dedim yeteri kadar araştırdınmı diye yoksa amacım kötülemek asla değil vücut ortada
![]()