• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 yillik calismam...(43 yas)

2008 de aynadaki goruntumden sonra kendimi gym atmistim. Ilk zamanlar bilgisizce yapilan antremanlar ve dogru kaynak bulamamaktan olusan sorunlardan sonra bu gune kadar geldim.Tabi ki hala ogrenecek cok sey var..Foruma asina olanlar belki diger bolumlerde okumuslardir ama ben bu bolumede son halimi koymak istedim..
1.2008 ilk halim
2.2010 Nisan
3. 2010 Haziran
4.2010 Agustos
5.2010 Agustos

Eklentiler

• 32221.jpg
    32221.jpg
    138,1 KB · Görüntüleme: 7.629
  • hamit2 011.jpg
    hamit2 011.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 6.227
  • jones beach 001 (1).JPG
    jones beach 001 (1).JPG
    57,8 KB · Görüntüleme: 7.622
  • 45 046.jpg
    45 046.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 7.684
  • 45 052.jpg
    45 052.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 9.158
Yaşınıza göre gerçekten güzel bir gelişim olmuş. Ayrıca spor yaparak yaşıtlarınızdan kat ve kat daha kaliteli bir hayat yaşadığınızdan da eminim. Başarılarınızın devamını dilerim.

her konuya yorum yapmam ama içimden nedense buna yapmak geldi ne diyebilirimki 43 yas ve azim özellikle bu sporu bırakmayın ve temiz beslenirseniz ilerde saglık sorunu hic olmaz olsada tek tük olabilir ama arkadaslarınıza göre epey genç gözükürsünüz cok tebrk ediyorum

mütiş bir azim örneği başarılarının devamını dilerim..şu hayatta hiç bir şey insan iradesi dışında gerçekleşmez buda örneği :)

biraz daha hacin kazanmak istiyorum ve karin bolgesine de agirlik vermem lazim. sanirim yil sonuna kadar istedigim sonuca ulasirim....
yorum yazan butun forumculara da tesekkurler .

Gerçekten tebrik ederim.İlk halinize göre oldukça güzel bir gelişim göstermişsiniz...

2008 de aynadaki goruntumden sonra kendimi gym atmistim. Ilk zamanlar bilgisizce yapilan antremanlar ve dogru kaynak bulamamaktan olusan sorunlardan sonra bu gune kadar geldim.Tabi ki hala ogrenecek cok sey var..Foruma asina olanlar belki diger bolumlerde okumuslardir ama ben bu bolumede son halimi koymak istedim..
1.2008 ilk halim
2.2010 Nisan
3. 2010 Haziran
4.2010 Agustos
5.2010 Agustos

Tebrikler arkadaşım, bu yaşta bizden iş geçti deyip tembellik yapanlara örnek olsun.

Back
Yukarı