Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
eyw dostm biceps 51cm boy 1.92 130 kg suan ama asıl ıstedgm 115 120 lerde dha defıne olablmek saolsann tekrr...watchers dedi:cok iyi vücut cok güzel duruo bence. ölcülerin nedir bu arada.
suan bnde gorunuoo fotolarr ama tekrar denıım sorun war dıosanıss eyw...hsd dedi:resimlerini tekrar ekle sanırım bir sorun var aksi halde bu başlığı kilitlemek zorunda kalacağız
eyw buyk gosterdgım konusnda katılıorumm cok kısı aynı seyden bahsettı yapabılceq bsıı yoqq size istıosann kafada alsna size diıyorrKarasan dedi:Muazzam bir potansiyelin olduğunu söylemek zor değil, o derece uzun bir boyda, kolları ve omuzları bir hayli doldurmuşsun,ki henüz 2.5 senedir bu spordasın, sadece 20 yaşındasın, gerçekten etkileyici, yalnız en az 25-26 yaşında göstiriyor yüzün, sanırım bu kadar kalıplı olunca yüzde ister istemez vücuda uyum sağlamış.
Başarılarının devamı dileğiyle...
uguryaran dedi:suan bnde gorunuoo fotolarr ama tekrar denıım sorun war dıosanıss eyw...hsd dedi:resimlerini tekrar ekle sanırım bir sorun var aksi halde bu başlığı kilitlemek zorunda kalacağız
shrek dedi:sevgili kardeşim yaran; bir hususa takıldım, ilk nüfus kağıdını sen 10 yaşındayken mi çıkardılar sana? bu sitede ölçüleri abartı söyleme modasından sonra yaşı küçültme modası da mı geliyor acaba? bu arkadaşımızın başlığında iki olayı bir arada yaşıyoruz. yaş fazla küçük, ölçüler fazla büyük... fotoğraf da herşey apaçık gözüküyor aslında.
86lıyım buraya fotokopisnımı koyayım nufusn yalan soylememe sebep ne...cocuk dıılım ben kendmıo yalanalrla avutcak yası gectım adamım...shrek dedi:sevgili kardeşim yaran; bir hususa takıldım, ilk nüfus kağıdını sen 10 yaşındayken mi çıkardılar sana? bu sitede ölçüleri abartı söyleme modasından sonra yaşı küçültme modası da mı geliyor acaba? bu arkadaşımızın başlığında iki olayı bir arada yaşıyoruz. yaş fazla küçük, ölçüler fazla büyük... fotoğraf da herşey apaçık gözüküyor aslında.
dostum 2.5sne once 86 kıloydum bicepslerde 39 40 flndı ii beslenme cok onemlii...takvıyelerde war yalan yok...revenge dedi:steroid olayını bend emerak ettim..ama ne olursa olsun tebrık edılmesı gereken bi vucut..bide ben 2,5 sene oncekı kılosunu ve olculerını merak ettım..acaba onceden baska bı sporla ılgılenıomuydun...ama harbıdem maşallahh![]()
![]()
![]()