• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

20 yasndym 2,5 sendr bu sporla ugraıorumm...comments.....?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cok iyi vücut cok güzel duruo bence. ölcülerin nedir bu arada.

tebrikler
kutle bence cok iyi

basarilar.......

resimlerini tekrar ekle sanırım bir sorun var aksi halde bu başlığı kilitlemek zorunda kalacağız

Muazzam bir potansiyelin olduğunu söylemek zor değil, o derece uzun bir boyda, kolları ve omuzları bir hayli doldurmuşsun,ki henüz 2.5 senedir bu spordasın, sadece 20 yaşındasın, gerçekten etkileyici, yalnız en az 25-26 yaşında göstiriyor yüzün, sanırım bu kadar kalıplı olunca yüzde ister istemez vücuda uyum sağlamış.
Başarılarının devamı dileğiyle...

Karasan dedi:
Muazzam bir potansiyelin olduğunu söylemek zor değil, o derece uzun bir boyda, kolları ve omuzları bir hayli doldurmuşsun,ki henüz 2.5 senedir bu spordasın, sadece 20 yaşındasın, gerçekten etkileyici, yalnız en az 25-26 yaşında göstiriyor yüzün, sanırım bu kadar kalıplı olunca yüzde ister istemez vücuda uyum sağlamış.
Başarılarının devamı dileğiyle...
eyw buyk gosterdgım konusnda katılıorumm cok kısı aynı seyden bahsettı yapabılceq bsıı yoqq size istıosann kafada alsna size diıyorr:)maddi sornları astgmda dha ii olablrm dıe dusunuormm saolsan yeniden...

uguryaran dedi:
hsd dedi:
resimlerini tekrar ekle sanırım bir sorun var aksi halde bu başlığı kilitlemek zorunda kalacağız
suan bnde gorunuoo fotolarr ama tekrar denıım sorun war dıosanıss eyw...

artık fotoları görebiliyoruz sorun kalkmış başarılar dilerim çok formdasın ve gençsin önünde uzanan uzun bir yol var umarım sakatlık veya maddi sıkıntı yaşamazsın yarışma düşünüyormusun ileride şuan yarışma için çok erken daha definme vücut lazım steroid kullandınmı????? lütfen doğru cevap ver

Henüz bir kür yapmadı isen, steroidsiz bu denli saglam bir kütle, bu iş icin genetiginin son derece uygun oldugunu gosteriyor.. 2.5 sene kısa bir süre deil tabi ama, ne kadar dolu dolu gecirdigini gormek icin muneccim olmaya gerek yok...
Hic bozma, ii beslen ve olurda bir gün kür yapmaya karar werirsen, mutlaka musabık ol cunki Agır siklette bu denli uzun boylu sporcu sayısı cok az.. büyük avantajın olur...

Gayet fit bir görünüm.. Sahneye ciktigin da yarismacilar icerisinde gozde sen olursun. Boy senin icin buyuk avantaj. Merak ettigim nokta bacaklarin. Umarim o kutlenin altinda saglam bacaklar vardir...

steroid olayını bend emerak ettim..ama ne olursa olsun tebrık edılmesı gereken bi vucut..bide ben 2,5 sene oncekı kılosunu ve olculerını merak ettım..acaba onceden baska bı sporla ılgılenıomuydun...ama harbıdem maşallahh ;) ;) ;)

sevgili kardeşim yaran; bir hususa takıldım, ilk nüfus kağıdını sen 10 yaşındayken mi çıkardılar sana? bu sitede ölçüleri abartı söyleme modasından sonra yaşı küçültme modası da mı geliyor acaba? bu arkadaşımızın başlığında iki olayı bir arada yaşıyoruz. yaş fazla küçük, ölçüler fazla büyük... fotoğraf da herşey apaçık gözüküyor aslında.

shrek dedi:
sevgili kardeşim yaran; bir hususa takıldım, ilk nüfus kağıdını sen 10 yaşındayken mi çıkardılar sana? bu sitede ölçüleri abartı söyleme modasından sonra yaşı küçültme modası da mı geliyor acaba? bu arkadaşımızın başlığında iki olayı bir arada yaşıyoruz. yaş fazla küçük, ölçüler fazla büyük... fotoğraf da herşey apaçık gözüküyor aslında.

Onun yaptığı yanlışlar sana böyle konuşma hakkı veriyormu?
lütfen düzgün konuşalım ve seviyeli olalım

shrek dedi:
86lıyım buraya fotokopisnımı koyayım nufusn yalan soylememe sebep ne...cocuk dıılım ben kendmıo yalanalrla avutcak yası gectım adamım...

revenge dedi:
steroid olayını bend emerak ettim..ama ne olursa olsun tebrık edılmesı gereken bi vucut..bide ben 2,5 sene oncekı kılosunu ve olculerını merak ettım..acaba onceden baska bı sporla ılgılenıomuydun...ama harbıdem maşallahh ;) ;) ;)
dostum 2.5sne once 86 kıloydum bicepslerde 39 40 flndı ii beslenme cok onemlii...takvıyelerde war yalan yok...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı