2014 FIBA Basketbol Dünya Kupası

Fin macinin ozetini izlerken bile tuglerim diken diken oluyor.
Yazik oldu fin lilerede.boncuk boncuk gozlu kizlari cok gorduk malum kameraman saolsun.uzuluyor insan o guzellerin uzulmesine :D

Bugun rahat kazaniriz umarim.kalp dayanmiyor yoksa

yine hakem katliamı Türkün Türkten başka dostu yoktur tekrar gördük hep görücez.Şu adamın Emire yaptığına bak bak sinirlerim zıpladı yine :D[DOUBLEPOST=1410120957][/DOUBLEPOST]2 sayı fark son 22 saniye mola alındı inşallah alıcaz bu maçı bi totem falan mı yapsak forumca :D

Son düzenleme:
vay be özür dilerim 3. mesaj arka arkaya ama milli duygularım kabardı büyük gurur duydum ya süper harika bişey bu

Bi kere de kalbimize indirmeden kazansalar daha iyi gerçi. Emir yalan yok çok sövdürdü ama bu da böyle bi adam bi şarkı var ya; ''Sana git diyemem ama kal demekte gelmiyor içimden'' diye Emir'in durumu bu. Adam istikarsız hep böyle bi amatör basketçi gibi hareketler yapıyor sonra Kobe'ye bağlıyor değişik bi tip:D Sinan Güler'de müthişti. Oğuz Savaş kötü oynama lüksünü kullandı artık bi dahaki maç düzelir muhtemelen.

Avustralya Litvanya'dan çok daha güçlü bu arada bence saçmalamazsak Litvanya'yı da geçeceğimizi düşünüyorum. Bi süperstar eksikliği çekiyor ama takım tek eksiğimiz o herkes iyi mücadele ediyor ama tam kritik anlarda elini taşın altına sokacak güvenilir birini de arıyoruz. Tam Beşiktaş futbol takımı gibiyiz yani mücadele, hırs, istek var oyuncularımızın da belli 1 potansiyeli var ama 1 tane all star bi adam eksik. Ersan bi sağlam geleydi çok şeyler beklerdim bu turnuvadan. Bence buraya kadar gelmemiz bile büyük başarı. Avustralya'nın kadroya bakın ne demek istediğimi anlarsınız onlardan çok daha gerideyiz az buz bi takımı yenmedik bugün.

Back
Yukarı