Bence saygısızlık, karsı tarafı rencide etmeye yönelik. Madem milli dans diger takıma dogru yapma, seyircilere dogru yap
Haka dansı
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Kontrol edilmemiş

Peru'da Haka dansçıları
Haka dansı,
Yeni Zelanda'ya özgü bir
dans türüdür.
Haka dansı, aynı zamanda "savaş dansı" olarak da bilinir. Bu dans eskiden, savaşlardan önce savaşçıların güçlerini göstermeleri ve
karşı tarafı korkutmaları amacıyla yapılırmış. Haka dansında dansçılar, gözlerinin beyaz kısmını göstererek, bir yandan
ellerini bedenlerine, bir yandan da ayaklarını yere vurarak dans ederler.
Kaynak:Vikipedi
Yani geleneğin parçası olan bu dansın içinde karşı tarafa yönelik bir hareket var,bu da profesyonellerce gayet karşılanabilinir bir durum bence,''Bence saygısızlık, karsı tarafı
rencide etmeye yönelik.'' sizce nasıl bir şekilde rencide edecekler,gözlerinin yarıçaplarını büyüterek değil herhalde,aslında burada işin içine bizim geleneklerimiz giriyor,hepimiz biliyoruz ki okulda,evde,sokakta bir şeyler anlatırken bile jest ve mimiklerimizi kullanmak saygısızlık olarak algınabiliyor bizde, hele böyle hareketler saygısızlığın dik alası olarak bile öngörülebilir.Böyle etkinliklerde böyle geleneksel danslar(az öncede bahsettiğim gibi)kabul edilebilinir olmalı şeklinde düşünüyorum,her ne kadar nesnel bir görüş olmasa da bunu kabul ederken hiç de zorlanmadığımı ve ben kabul ederken bir profesyonel gibi düşünmeye çalıştığımı,bu durumun da böyle halledilebilir olduğunu düşünüyorum.