Merhaba,
Atlet olmadan vucudumun durumu bu. Göğüs uçları olması gereken yerin bir iki santim kadar altında, bel bölgesi ise gördüğüüz gibi jöle kıvamında. Ancak toparlanıyor. Günden güne bunu gözlemliyorum. Bütün mesele kas kütlesini arttırırken kilo vermemeye dikkat etmek. Bu ne demek. Altı ay önce 40 Beden Kot pantolonu giyiyordum, Dün 36 beden Aldım. Altı aydır 104 kiloyum. Dahada ilgincini söyleyim. Foruma ilk mesaj yazdığımda 92 Kiloydum ben. Ancak o gün giydiğim pantolon şu anda bol geliyor 44 bedebdi çünkğ, 172 kiloyken göğüsler bildiğiniz şişman adam göğüsleriydi sarkık alt kısmı koltuk alna doğru giden pis bir görüntü. O günkü halini hatırlıyorumda şu anda çok iyi görünüyor diyorum. Set sayısını 4 Tekrar sayısını 20 ye çıkartıp, her idman sonunda 1 saat kardio yapmam neticesinde Vucut Bayağı Topladı. Çalışma programında geçmişte yaptığım hataları yapmasaydım daha da iyi görünebilirdim. Hatalrım şunlar;
1. Hiç Bacak Çalışmamamak
2. Hiç Kardiyo Yapmamak
3. Alt Göğüs sehpasında çalışmamak
4 Çok az beslenmek
Günde 1 kilo tavuk göğsü ve 1 su bardağı prinçten yaptılmış prinç lapasının üçte birini öğlen, üçtebirini idmandan 1 saat önce, 3 te birini idmanın hemen sonrasında yiyorum. Sabah kalakar kalkmaz 2 ölçek, idmandan 30 dk önce 1 ölçek, İdmandan sonra 2 ölçek Whey mutlaka içiyorum.
Göğüslerin bu yaza kadar toplanacağını sanıyorum, Alt göğüs yana açış, alt göğüs pres ve pull over hareketlerini mutlaka idman programına alınmasını öneriyorum.
Şimdilik bu kadar,
Saygılarımla,