• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

21 Yasında naturel 4.5 sene fitness

15 yaşımda 10 kilo verip antrenmanlara başladım öncesinde kiloluydum kısa bı donem basketbol ve boks gecmisim olmustu. Şuan 21 yaşındayım.
Resimler o döneme ait maalesef yok, kilo verdigimden itibaren koydum. O zamandan bu yana 4.5 sene fitness ile uğraştım toplamda.1.5 yılım ufak ameliyatlar ve sakatlık dönemleriyle geçti , aralarım oldu.
12 ayın 10 ayı disiplinim var haftada 1 - 2 boks kesin yapmaya çalışıyorum sevdiğim için kas kütlesi artık pek ilerleme de kaydedilmiyor zaten formum böyle paylaşmak istedim fotografları sırayla koydum...

Şuan son fotoğraflara yakınım kg 93-94 arası değişiyor. Boy 178 kollar 44 bacak 70-72 bel 88 omuz 140 yağlanmam beslenmeden dolayı var belli oluyor zaten

Eklentiler

• 80-85kg.jpg
    80-85kg.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 3.019
  • 70kg.jpg
    70kg.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 2.997
  • 70kg2.jpg
    70kg2.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 2.881
  • 75-80kg.jpg
    75-80kg.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 3.166
  • 85kg2.jpg
    85kg2.jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 3.009
  • 85kg3.jpg
    85kg3.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 2.866
  • 95kg.jpg
    95kg.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 2.931
  • 98kg.jpg
    98kg.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 3.887
  • 123124_1245.jpg
    123124_1245.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 3.078
Son düzenleme:
Tebrik ederim gayet güzel bir gelişim olmuş. Herhangi bir besin takviyesi kullandın mı acaba? Kullandıysan kullandığın ürün ve markaları ve kullanım şekillerini merak ettim doğrusu :)

İyi vücut gerçekten göğüs geride kalmış biraz daha görünür hale gelirse karın kasın daha iyi ama gerçekten iyi vücudun

Tebrik ederim gayet güzel bir gelişim olmuş. Herhangi bir besin takviyesi kullandın mı acaba? Kullandıysan kullandığın ürün ve markaları ve kullanım şekillerini merak ettim doğrusu :)
Marka paylaşmayalım da düzenli bcaa whey creatin b12 kullanıyorum[DOUBLEPOST=1516370377][/DOUBLEPOST]
İyi vücut gerçekten göğüs geride kalmış biraz daha görünür hale gelirse karın kasın daha iyi ama gerçekten iyi vücudun
Yani evet eksik

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    68,7 KB · Görüntüleme: 1.468
Son düzenleme:
Paylaştığın için teşekkürler. B12'yi tam olarak hangi amaçla kullanıyorsun. Bildiğim kadaryıla karaciğerde depolanıyor ve 3 aylık düzenli kullanımdan sonra aldığın mg'a göre 1 yıla yakın bir depo dolumu söz konusu. B12 genel anlamda yorgunluk ve bitkinliği azaltma özelliğinden dolayı kullanılıyor. Bunu özellikle belli bir sebepten ötürü mü seçtin yoksa tahlillerinde b12 eksikliği olduğu için mi tercih ettiğini merak ettim ?

Paylaştığın için teşekkürler. B12'yi tam olarak hangi amaçla kullanıyorsun. Bildiğim kadaryıla karaciğerde depolanıyor ve 3 aylık düzenli kullanımdan sonra aldığın mg'a göre 1 yıla yakın bir depo dolumu söz konusu. B12 genel anlamda yorgunluk ve bitkinliği azaltma özelliğinden dolayı kullanılıyor. Bunu özellikle belli bir sebepten ötürü mü seçtin yoksa tahlillerinde b12 eksikliği olduğu için mi tercih ettiğini merak ettim ?

Yanı beslenmem dolayisiyla b12 eksikligim mumkun degil ama 0.6 mg a denk geliyor günlük alımım ekstra yatmadan once alıyorum gh ıcın de kucuk detaylar

genel olarak kullandığın antrenman programı detaylarını paylaşabilir misin?
Kardesim sıralama olarak
1.gun gogus biceps
2.gün bacak
3.gün sırt
4.gün omuz triceps
boks cardio
başa dön

Bu şekilde gidiyor büyük bolgeler 5 kucuk bolgeler 3 hareket giriyorum. Her gun gıtmek gerekiyor tabii bu programda , yoğun olduğum zamanlar kafama göre haftada 4-5 gün gidiyorum.

Back
Yukarı