Fıraddi
Üye
Sahte olan nedir anlamadım? Ağırlıklar mı sahte? Bakın ben bilek güreşçisiyim, güç sporlarından iyi anlarım. 10 15 senedir de bench press yapıyorum. Güç sporları üzerinde yeterli miktarda çalıştım. Orada ne gördüysen gerçek. Yayınlamayacaktım bile benim sıradan bir sert idmanım bu. Fakat bilip bilmeden bu tarz yorumlar gelecekse daha tenezzül de etmeyeceğim. İlgilenen varsa Konya maxpora spor salonunda çalışıyorum. Bir de vücüt tipinden bahsetmişssin? Hayalindeki güçlü insan görüntüsünü bilemem ama o ağırlığı kaldıran insan görüntüsü videoda var bakabilirsin.[DOUBLEPOST=1534010468][/DOUBLEPOST]Tebrik etmeye gelmiştim, ilk saniyelerde gaza gelen adamın yardımcı olacağını düşündüm, sonra ağırlığa girince bu işte bir iş var dedim ve öyle de çıktı. Yanlış anlaşılma olmasın, o vücut tipiyle bu ağırlıklar imkansız, sadece size özel bir durum değil. Ne Powerlifterlar yıllarca spor yapsa bile o ağırlığa zor giriyorlar, hatta maksimum siklette, maksimum total çıkaran çoğu adam benchte bunun 30-40 kg fazlasını ancak basıyorlar. Kusura bakmayın ama sahte olduğu çok belli.
Kardeşim ben filmlerden insanlara bilgi vermem, tecrübelerimi anlatırım. İleri derecede seni zorlayan kiloların altına girdikten girdikten sonra geri dön bir daha oku anlarsın. 210 kilo kaldıran hayatında kaç adam gördün de 210 kilo kaldırcak fiziği bilceksin.[DOUBLEPOST=1534010811][/DOUBLEPOST](o kiloyu kaldırıp kaldıramayacağın o anki hormonal seviyen, enerji seviyen, sinir sistemini kaslarını kullanmaya yönlendirebilemen , öfken!, ve o gün yediklerinle gibi farklı şeylele bağlantılı. Bu denklemi oluşturan unsurlardan bir ikisinde az bi zayıflık olursa )sen bu yazında bildiğin kurt adam filmindeki kurt adamları anlamışsın yd Hulku.insan ofkelenince süper güçlü olsa o zaman sinir hastalari Süpermen olurlardı.senin 210 basman senin zevkin.ama fiziğine baktığımda o 210 kg kaldıracak fizik görmüyorum.
Teşekkür ederim. Serbest ağırlıkta 210-220 değil tahminim bi 20 30 kilo daha alt seviyede kaldırabilirim. Uzun zamandır serbestte çalışmadım. Bodybuilding sporlarda benim için 2.3. sırada. Tekrar serbeste dönüş yapar ve bu tarz güc idmanı yaparsam videosu olursa belki gönderirim. Merak etmeyin yanımda birileri olur dikkat ederim.tebrikler.zaten kendinizden eminsiniz,negatif yorumları normal bir barla bench yapıp video çekip atarak susturabilirsiniz değil mi?yalnız malum dediğiniz üzere 220 de kalkabilir 150 de kalkabilir biraz şans işi,o yüzden normal barla video çekip atacaksanız,kaldırabildiğinizin yarısı kadar ağırlıkla başlayıp aşama aşama artırmak daha sağlıklı olur,barın göğüs kafesinizi daha da önemlisi boğazınızı ezmesini istemeyiz.
Son düzenleme: