Tolg4Soysal
Üye
Merhaba arkadşlar bn yaklaşık 10 senedir basketbol oynuyorm alt yapı ve A takım prof olarak oynadım okuğum lise spor lisesi olduğundan sürekli antreman icinde boğuşuyodum okulum ve sözleşmem bitti ve memlekete döndüm antremansız kaldığım icin 1 yıl icinde yaklaşık 15 kilo aldım ve yazın spor akademisine hazırlanıcam o yüzden vicut geliştirme sporuna girdim şuan 3. aydımdayım sizden yardım istiyorm bu yüzden boyum 1.85 kilo 98 aşırı derecede yağlanma olustu göğüslerde ve karında 2 haftadır amino asit almayada başladım sizden ricam bana hem kilomu wericeğim hemde kaslarımı koruyacağım bi program şuan kullandığım program
1.gün Göğüs
Beach press 12 10 10 8
incline beach press 10 10 10 8
incline beach dumbbel pres 12 10 8 6
beach dumbbel flyas 10 1010 10
ve kelebek 10 10 10 10
1. gün Kanat
one arm dmbbel rowing 10 10 10 10
wide grip lot pull down 12 10 8 6
Seated Row 10 10 10 10
2. gün Omuz
dumbbl pres dik hesbada
dik hesbada halterle yapıyorm bide ( kbakmayyın isimlerini bilmiyorm anlarsınz siz)
ya nese türkce yazıyım direk
dambıllarla öne doğru sıra sıra kaldırma
dambıllarla yanlara doğru
dambıllarla 2si aynı anda
2.gün Arka kol
dumbbel french
tripcepes push dowing
withrope attahment
3.gün Önkol
dumbbel curls
concentration
s barbell curl
ve ön kol hesbasında tek tek ve barla birlikte calışıyorm
not: hareketlerin isimlerini sizin yeni başlayanlar bölümündeki topicten aldım) yardımlarınız icin tşkürler şimdiden
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:40 ----------
Bu arada gittiğim spor salonunda Bna yardımcı olabilicek bi hoca yok kendi aleminde takılıo salonun sahibi bana güzel bir program werirseniz cok sevinirim cardio sorun deil bn vicudumdaki yağları atmam gerek ama kas kütlesinin gitmesini istemiyorm likit L cartinde mevcut elimde bide 6 günde 2 tekrar halinde kullanıyorm 3 aydır programı
1.gün Göğüs
Beach press 12 10 10 8
incline beach press 10 10 10 8
incline beach dumbbel pres 12 10 8 6
beach dumbbel flyas 10 1010 10
ve kelebek 10 10 10 10
1. gün Kanat
one arm dmbbel rowing 10 10 10 10
wide grip lot pull down 12 10 8 6
Seated Row 10 10 10 10
2. gün Omuz
dumbbl pres dik hesbada
dik hesbada halterle yapıyorm bide ( kbakmayyın isimlerini bilmiyorm anlarsınz siz)
ya nese türkce yazıyım direk
dambıllarla öne doğru sıra sıra kaldırma
dambıllarla yanlara doğru
dambıllarla 2si aynı anda
2.gün Arka kol
dumbbel french
tripcepes push dowing
withrope attahment
3.gün Önkol
dumbbel curls
concentration
s barbell curl
ve ön kol hesbasında tek tek ve barla birlikte calışıyorm
not: hareketlerin isimlerini sizin yeni başlayanlar bölümündeki topicten aldım) yardımlarınız icin tşkürler şimdiden
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:40 ----------
Bu arada gittiğim spor salonunda Bna yardımcı olabilicek bi hoca yok kendi aleminde takılıo salonun sahibi bana güzel bir program werirseniz cok sevinirim cardio sorun deil bn vicudumdaki yağları atmam gerek ama kas kütlesinin gitmesini istemiyorm likit L cartinde mevcut elimde bide 6 günde 2 tekrar halinde kullanıyorm 3 aydır programı
Son düzenleme: