Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
vücut genetiğinin gelişmeye açık olduğunu düşünüyorum ancak 2 tane 8 lik dumbella bazı bölegelerde gelişim kaydedemezsin
örneğin omuz bölgesi hafif ağırlık çok tekrarla yanmak ister özellikle laterallar..yana açış yaparken 3 kg lık dumbellarla 20 tekrar yapmalısın,sen 8 kg lık agırlıkla çalışırsan fotoda da gördüğümüz gibi omuz küçük kalır ve trapezler gelişir
mutlaka ayarlanabilir dumbell seti almalısın
tişörte göre bir vücut istiyorsan sadece göğüs ve kola ağırlık ver genişler biraz olur ama düzenli bir vücut istiyorsan düzenli bir programla heryere ağırlık vermeye devam etmelisin
ben omuzlarımın ve bel bölgemin küçülmesini istiyorum sense büyümesini hayat böyle bişey işte![]()
![]()
Boyumu çok sıkıntı ediyorum kendime.çok moralimi bozuyor özgüvenimi kaybediyorum sırf bu boy yüzünden.artık pek uzayecağımıda sanmıyorum yaş 17 oldu.kısa boylu olmak çok kötü birşey.askeri okullar istiryorum.biri bana ne olmak istiyorsun diye sorunca askeri okulları istiyorum diyemiyorum.çünkü bi kaç kere böyle dedim hepsi işte boyun kısa senden asker olmaz gibi sözler söylediler.Belki de boyun 169cm olduğu için t-shirt giydiğinde vücut geliştirmeci vücudu gibi görünmüyordur. Bence vücut geliştirme sonrası vücudu hoş gösteren şeyler arasında en büyük pay boy uzunluğundadır.
alt yapı olmadığı içinde erken gelişme beklememelisin aksine daha fazla çalışmalısın bence.
protein değeri yüksek olan yiyecekler yersen daha faydalı olur
örn : günde 2 yumurta gibi
konuları araştırsan daha fazla bilgiye sahip olursun.
Eki Görüntüle 15056
Merhaba.3 aydır evde 8 kg dambıllarla çalışıyorum.haftada 3 gün forumdaki evde 2 adet dambılla vücut geliştirme başlıklı konudaki programı uyguluyorum diğer günler de 100 şınav çekiyorum.ama 3 aydır göğüs hariç hiç bi ölçüm ilerlemedi.sadece sertleşiyor.şimdi genrise whey protein aldım onu kullanıyorum inşallah bi faydası olur.ölçülerim:
boy:169
kilo:57
bel:71
omuz:105
göğüs:93
kol:28
özellikle omuzlarımın gelişmesini istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir kilo alsam omuzlarım genişler mi?
Resimlerin Kalitesi için kusura bakmayın telefon kamerası ile anca bu kadar oluyor.
forum 15-16 yaşında bilginlerle dolmuş akıl verıyolar vay anasını arkadaş
bence gayet fit ve iyi bir vücudun var tek eksiğin karın kasları onu da yaptınmı daha ne istersin.herkesin hayal ettiği vücuda kavuşursun bence
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:52 ----------
bu kötü bişeymi
Dostum bence 3 aylık ve ev çalışmasına göre güzel gelişmişsin,nasıl gelişme yok diyorsun anlamıyorum =)
göğüs ölçüsü hariç hiç bir ölçüm ilerlemedi.zaten zayıf bir yapıya sahibim çelimsiz gözüküyorum.ve bir an önce hacimlenıp güçlü gözükmek istiyorum.