3 Ayda Adaleli Kollara Nasıl Sahip Olabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eline sağlık, matarazzodan önerileri burada görmek çok güzel.

Eline sağlık güzel ve bilgilendirici bir yazı; ama kendisi çok çalıştırmamak gerekir dediği halde 12-15 set kol gibi bir kas grubu için fazla. Bizim gibi steroid kullanmayanlar için uygun ağırlık ve tekrarla yapılan 9-10 setlik bir program daha verimli olur. Benim tavsiyem profesyonel sporcuların sadece önerilerine uyulması kendi çalışma programlarına uyulmaması yönünde .

cok guzel ve yararlı bilgiler ellerine saglık..
benimde bi istegim olacak eger ilgilenirsen. verdigin bu calısmaları uygulamaya basladım ama gogus ve karın bölgesini calıstırmak için uygun gördügün bi program varmı acaba?
Tsk ederim iyi günler..

cok guzel ve yararlı bilgiler ellerine saglık..
benimde bi istegim olacak eger ilgilenirsen. verdigin bu calısmaları uygulamaya basladım ama gogus ve karın bölgesini calıstırmak için uygun gördügün bi program varmı acaba?
Tsk ederim iyi günler..

Economist istediğin türden konular zaten forumda var..Arama butonu bunun için..Başlığa bağlı kalalım..
Forum kurallarını okuyalım..!!

beyler bu yazıyı neden ************ dan aldınnızı sölemiosnz xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

beyler bu yazıyı neden ************ dan aldınnızı sölemiosnz xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

bahsettigin siteyi incelediysen ve eskiden beri takip ediyorsan,kimin kimden caldigini bilirsin!
eger yeni bir uye isen iki forumu da inceleyip icerikleri karsilastirdigin zaman kimin bunlara ihtyac duyabilecegini fark etmen hic de zor olmayacak!

teşekkürler çok güzel bir konu olmuş faydalı olduğu kesin.

edit : teşekkür butonunu kullanınız..

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim en buyuk sorunum hep biceps te olmustur.nedense cok yavas gelisme oluyor..

bu konularda neden zaman biçip temenni verirler anlamıyorum içerik çok güzel ama giriş ve başlığı yanlış buluyorum

Back
Yukarı