Gaara dedi:oncelikle yaziyi buraya aktarmışsın, bir emek var. eline saglik.
fakat arkadaşlara önerim kesinlikle yeni başlayanlar falan varsa bu adamların programlarını uygulamasinlar. gittikleri salonlarda hocaların zaten verdigi bir program olur, belirli bir süre onunla takilip once bir temelini atsınlar olaynı.
bu adamlar yıllarca calismis , ardından profesyonel olmuş vucut geliştirmeciler.
bunlara calisan size calismayabilr. agir gelebilir. bu adalmar off,season da kaç yüz gram k.hidrat aliyor. o enerji belki saglar, aldiklari protein zedeledikleri muscle fiber ları yerine getirebilir fakat bizim getirmeyebilir.
tavsiyem yavaş yavaş gitmesi herkesin. EĞER ZATEN YAZIN KIZLARA GÜZEL GÖZÜKMEK İÇİN YAPIYORSANIZ HİÇBİR ZAMAN BAŞARILI OLAMASSINIZ. GİDİN STEROİDE BAŞLAYIN. ama eger güc / saglik amacınız varsa, güzel bir vucut istiyorsaniz, sabirli olmalısınız. her şeyi deneyip, "yavaş yavaş" hiçbir sakatliga mahal vermeden her şeyi tecrübe etmelisiniz.
HIT sistem olarak bırakın yeni başlayanları belli bir ileri seviyeye gelmeden girilmemesi gereken bir program zinciridir.sistemi bir kenara bırakalım haftada tek kas grubu çalıştırmak bile herkesin verim alacağı bir sistem değil.3 hareket ile hıt uygulanmaz.bunu uygulayan sadece dorıan vardı o da ayrı bir genetık mucizesi zaten.ilaçsız bir vucudun bu sistemden beklentisi fazla olmamalı.zfrskr dedi:Evet şimdi çok daha güzel açıklamışsın gaara,teşekkür ederimMike abimizin programına yakında başlamayı düşünüyorum malum havalar ısınıyor,kollara bi cila atmak lazım
Benim düşüncem kollar genetik olarak iriyse ve çabuk geliştiriyosa kolları gerçekten patlatacak gibi görünüyor.Çünkü haftada sadece bir gün o da göğüsün arkasına 3 hareket biceps giriyorum,kollardaki gelişme mükemmel.Yakında programı aynen uygulayacağım ve sonuçlarını da burda paylaşacağım.
çaylak baron dedi:herkese ii akşamlar diyerek başlamak istiyorum.ben badiye başlayı 2 ay oldu.60 kiloydum ilk başlarada,şimdi 70 e dayandım.amam vücudum istediğim şekli almadı daha,daha çok beklermiyim.veya herhangi proteişn tozu önerir misiniz?bir tane daha sorum olacak kas yapıcı haplar varmış,bunlar kullanmak ne kadar doğru,tavsiye eder misiniz?herşey için teşekkürler.a.e.olun![]()
çaylak baron dedi:herkese ii akşamlar diyerek başlamak istiyorum.ben badiye başlayı 2 ay oldu.60 kiloydum ilk başlarada,şimdi 70 e dayandım.amam vücudum istediğim şekli almadı daha,daha çok beklermiyim.veya herhangi proteişn tozu önerir misiniz?bir tane daha sorum olacak kas yapıcı haplar varmış,bunlar kullanmak ne kadar doğru,tavsiye eder misiniz?herşey için teşekkürler.a.e.olun![]()