30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

@winston123 hocam kollar değişik bir şey gördü diye mi böyle tepki verdi anlamadım ama şuan soğuk 35,5 cm oldu ve dolu görünüyor :) umarım böyle devam eder. Bugün göğüs kol çalıştım. Kolu iyi çalıştım ama. Umarım gerileme olmadan bu hızla büyürler :)
Fuigo haftada kac gun kol calisiyorsun? Gelisim devam ediyor yani. Verdigin kilo da seni cok degistirmis gayet iyi gidiyorsun.
Bir de kol derken biceps triceps beraber mi calisiyorsun. Ancak kol gogus dedigine gore bugun biceps calistin. Omuz ile de triceps[DOUBLEPOST=1424116434][/DOUBLEPOST]Arkadaslar bir de benim dış biceps konusunda eksigim var. Dar tutus genis tutus acili acisiz herseyi denedim. Hummer curl ler hic eksik olmaz ama yine de eksik. Napmamiz lazim. Var mi onerisi olan

Fuigo haftada kac gun kol calisiyorsun? Gelisim devam ediyor yani. Verdigin kilo da seni cok degistirmis gayet iyi gidiyorsun.
Bir de kol derken biceps triceps beraber mi calisiyorsun. Ancak kol gogus dedigine gore bugun biceps calistin. Omuz ile de triceps

hocam
pazartesi : göğüs - biceps
salı :sırt-triceps
çarşamba : bacak
perşembe : omuz
cuma : biceps + triceps
cumartesi : tatil
pazar : tatil

Bütün bunların yanında kol çalıştığım günler hariç bölgesel idman bittikten sonra, çıkmadan önce ;

Triceps Push Down 8x10
Cable Curl 8x10

Süper set şeklinde yapıp çıkıyorum.

bu şekil çalışmaya başladığımdan beri zayif görünen verimsiz kollarım canlandı hocam.
3. Haftaya girmek üzereyim bu şekilde 34 cm den 35,5 e yükseldim.

Yani haftada 2 gun biceps, 2 gun triceps ve diger 3 gunde de triceps ve biceps calisiyorsun oyle mi. Valla helal olsun. Glutamine deneyebilirsin bu kadar antrenman yogunlugu icin. Kaslarin onarim surecini hizlandiriyor

Normalde Optimum standart whey + weider bcaa kullaniyordum bunlara Kreatini ekledim. Kreatinden gerçekten cok memnunum. Yani diğerlerini kullaniyorum ama gözlü görülür bir fark hiç görmedim. Bu kreatinde ne hikmetse gözlü görülür farklar yaşadım. Glutamin dediğiniz gibi almayı düşünüyorum.

Bu arada Trabzon luymussun. Ben de Orduluyum. Aile buyuklerim Ordudalar ben 13 yil once Ankara ya gelmistim is icin burda kaldim. Hemseriymisiz:)

Bekci kesinlikle haklisin. Forumda dunya kadar genc insan var protein tozunun mucize kas gelistirici birsey olduguna inanan. Acikcasi hepimiz oyle degilmiydik. Spor sonrasi 1 olcekten fazlasi gerekli degil ben de emin oldum buna. Fazlasi bisey degistirmiyor. Beslenme yetersizse hicbirsey olmuyor malesef. Ama ben arjinin in faydasini gordum. Creatin den verim almadim mesela. Glutamine de boş gibi geldi. Ama spor oncesi preworkout olarak sert bir kahve ya da sade nescafe. Ben hayatimda boyle bisey gormedim. Denemeyen varsa denesin. Yorulmak yok. O kadar guclu giriyosunuz ki idmanlara anlatamam. Zaten forumdan okumustum bunu. Yaklasik 2 aydir deniyorum. Bir de arkadaslarin dedigi gibi asprin de alan var kahveyle ama ona bisey diyemeyecegim. Sonucta asetil salisilik asit iceriginin kan sulandirici etkisi var. Bi terslik olabilir asprin konusunda. Yohimbine i arastirin arkadaslar. Ciddi yag yakici etkisi oldugunu okudum. Deri altinda kalan inatci yag tabakalarini atmada iyi oldugu soyleniyor. Dedigim gibi kullanan ve sonuc goren varsa yazsin lutfen[DOUBLEPOST=1424114607][/DOUBLEPOST]
Ali bey tribulus denemedim. Libido yu nasil etkiliyor? Bildigim kadariyla lh seviyesini yukseltip serbest testo miktarini artirmada etkili. Sen nasil faydasini gordun[DOUBLEPOST=1424115333][/DOUBLEPOST]
Bekci, sabah ac karnina kardiyo hakkinda ne dusunuyorsun. Motivasyonunun dusmesine kadar oldukca iyi yol katetmistin. Bu konuda hepimizden cok tecrubelisin. Napmamiz lazim olculerden cok dusmeden yag yakmak ici
Kaslarim cizgileri daha belli oluyor.aman aman degil tabe.3 hafta kullaniyorum 9 gun kullanmiyorum.3 ay diyo kutuda ama.libido etkisi var

Pre workout aliyodum kutu bitince biakicam.kullanmayinca halsizlik yapiyor.kreatini biraktim.wheyde kararsizim,tribulusta iyi sonuc aldim.sigarayi kesinn birakicam
Tribulus ne marka kullandiniz(Bitki ayni gerci ama olsun) ve ne miktarda?

Normalde Optimum standart whey + weider bcaa kullaniyordum bunlara Kreatini ekledim. Kreatinden gerçekten cok memnunum. Yani diğerlerini kullaniyorum ama gözlü görülür bir fark hiç görmedim. Bu kreatinde ne hikmetse gözlü görülür farklar yaşadım. Glutamin dediğiniz gibi almayı düşünüyorum.

Kreatin vucutta su tutyor bildigim kadari ile bu irilesme bu yuzden olmasin ? definasyonda olcu kaybi fazla olur gibi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kreatin vucutta su tutyor bildigim kadari ile bu irilesme bu yuzden olmasin ? definasyonda olcu kaybi fazla olur gibi

Etkisi mutlaka vardır ama kullanmaya başladığımda şişmeye başlamadı bu şekil çalışmaya başladığımda büyüme başladı. Ama dediğiniz gibi etkisi mutlaka vardır. 15 gün sonra ölçüme girecem kollardaki kas kütlesi değişiminden netleşir herşey.

Etkisi mutlaka vardır ama kullanmaya başladığımda şişmeye başlamadı bu şekil çalışmaya başladığımda büyüme başladı. Ama dediğiniz gibi etkisi mutlaka vardır. 15 gün sonra ölçüme girecem kollardaki kas kütlesi değişiminden netleşir herşey.

Kreatinin zaten 1 hafta vucutta depolanma suresi var , daha sonra zaten vucut su toplamaya baslamiyormu ? bende kreatin aldim ama kullanmak nasip olmadi , definasyona gorocem bosuna vucut su toplamasin diye :)

bu arada salondan 15dk once geldim :) antreyman arkadasim ve ayni zamanda hocam olan arkadasim dogumgunum icin protein bar hediye etti :p sporcudan sporcuya hediye anca bukadar guzel olur :p

uploadfromtaptalk1424125281228.jpg

Kreatinin zaten 1 hafta vucutta depolanma suresi var , daha sonra zaten vucut su toplamaya baslamiyormu ? bende kreatin aldim ama kullanmak nasip olmadi , definasyona gorocem bosuna vucut su toplamasin diye :)

Hocam ilk kez kullanıyorum gözle gördüğüm faydası enerji artışı yönünden oldu lakin dediğiniz gibi olabilir. Bunu ölçüm günü netleştirmiş olacağım.

Kreatininiz varsa kullanın,kreatin verdiğiniz paranın hakkını veren nadir suplement dir,onuda abartmadan günde max bir cay kaşığı(5gr).
Bir arkadaş sabah kardiosunu sormuş,açıkcası sabah kalkıp hiç kardio yapmadım fakat okuduklarım sabah yapılan kardionun çok faydalı olduğu yönünde,oda metabolizmayı hırpalamadan max.45 dakika,temposu düşük kardiolar.
Favorim kardionun sabahları yavaş tempolu 45 dakika,akşam yada ant sonrası yapılıcaksada kısa şiddetli HIIT şeklinde kardiolar yapılması yönünde.

bu arada salondan 15dk once geldim :) antreyman arkadasim ve ayni zamanda hocam olan arkadasim dogumgunum icin protein bar hediye etti :p sporcudan sporcuya hediye anca bukadar guzel olur :p

Eki Görüntüle 36276

Mesut Bey mesajı yazdığınız saat 00:21. 15 dakika önce geldim diyorsunuz. yani saat gece 12 civarı bitti antrenman. ne denilir valla helal olsun azminize. :)[DOUBLEPOST=1424160741][/DOUBLEPOST]
Kreatininiz varsa kullanın,kreatin verdiğiniz paranın hakkını veren nadir suplement dir,onuda abartmadan günde max bir cay kaşığı(5gr).
Bir arkadaş sabah kardiosunu sormuş,açıkcası sabah kalkıp hiç kardio yapmadım fakat okuduklarım sabah yapılan kardionun çok faydalı olduğu yönünde,oda metabolizmayı hırpalamadan max.45 dakika,temposu düşük kardiolar.
Favorim kardionun sabahları yavaş tempolu 45 dakika,akşam yada ant sonrası yapılıcaksada kısa şiddetli HIIT şeklinde kardiolar yapılması yönünde.
Bekçi bendim soruyu soran :) O zaman sabah kardiyolarına başlayalım bakalım. Her gün 5 :45 de kalkıyorum. saat 5 de kalkmam gerekecek bu gidişle. Peki kardiyo öncesi kahve vs. bişey almak gerekir mi?[DOUBLEPOST=1424160799][/DOUBLEPOST]
salondan bir kare

Eki Görüntüle 36277

Mesut bey çok iyi gidiyorsun. Kollar kendini çok güzel gösteriyor.[DOUBLEPOST=1424161218][/DOUBLEPOST]
11.PNG
22.PNG
[DOUBLEPOST=1424161269][/DOUBLEPOST]Bunlar Yohimbe paketinin ön ve arka yüzleri

Son düzenleme:
Sevgili Bekçi , definasyon dedikleri dönemdeyim, şuan az kilo çok tekrar yapıyoruz, kreatin su tuuturacak vucuduma bunu kullanmam doğru olmaz sanırım değilmi ?

Barış bey vallahi dün akşam geç gelince glutamin proteğin falan uğraşamadım bişeyler atıştırıp hemen yattım, sabah kalktığımda glutaminin kıymetini anladım :D kamyon çarpmış gibi heryerim ağrıyordu :D sabah hemen BCAA ve Glutamin aldım, şuan gayet iyi hissediyorum :)
kollar yağdan dolayı gözükmesede oldukça iri duruyor, salonda diğer birçok arkadaşım , şu kolları büyütemedim dediğimde sen kendini küçükmü sanıyorsun diye takılıyorlar . umarım yağları eritince güzel bişey çıkacak ortaya :)

bu arada sıparişleriniz gelmiş hayırlı olsun, gümrükten nasıl geçti :) ben geçen aylarda birsürü sıpariş verdim hepsi sorunsuz geldi, ama 2 hafta önce verdiğim weider amino nox ve amino pure egg ler takıldı ve geri gitti :(

mesut bey kollar gayet iyi bende o sekilde hacimlendirsem super olacak ama geriden geliyor kollar hep benim:(

Kardiyodan once kahve kardiyo bitiside kesinlikle sekersiz yesil cay tavsiye eserim ben.

Bu arada bugunku sabah idmanindan iki karede benden.

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1424164002208.jpg
    uploadfromtaptalk1424164002208.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 436
Back
Yukarı