4,5 Aylık Gelişim Yaş 17 boy 171cm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu vücuda kötü diyenleri anlamak zor tamam hacimsiz olabilri ama arkadaş 4.5 aydan bahsediyor burda bence mükemmel bir gelişim tek sorunun hacim gibi duruyor sanırım boyun kısa o yuzden pek hacimlenmeni tavsiye etmem bayanların beğeniceği bir vücud tipi oluşturmuşsun

saçları kazıt sins e benzersin o kadar diyorum kardeşim başarılarının devamını dilerim.

arkadaşlar öncelikle hiç bir madde almadım vede gerçekten 4.5 aylık bi çalışma sonucu yarışmaya hazırlanıyorum birde 15 günde yapılacak diyen arkadaş yapabilen varsa sporu bırakıyorum zaman zaman hastalandım ama yılmadım hiç kaçırmadım programımı eksiksiz yaptım ve uydum beslenmeme de dikkat ettim sonucu bu tşkler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:06 ----------

şunu eklemek istiyorum çogu zaman bende yapabilecekmiyim diye tereddüte düştüm ama gerçekten hırs yaptım çok inandım bu arada vücudu fazla sıkmadım sadece normal bi görüntü 2 ay sonra arkadaşlar daha güzel paylaşımlarla karşınızda olacam her türlü yoruma açıgım BANA TAVSİYESİ OLAN VARSA özelden veya burdan açık açık yazsın

Senin bize tavsiyen var mı asıl?

arkadaşlar yanlış anlamayında hocam programını paylaşma diyor sadece basit bi şekilde anlatayım 1. gün göğüs-ön kol 2. gün kanat -arka kol 3. gün omuz bacak vede ayda bir süper set bu benim suan eski programım dı yeni programım tek bölge setler hakkında pek fazla bilgi veremicem ilerde verebilirm vede hazırlandıgım yarışma klasik bodybuilding supplement kulanmıyorum yazın belki bu kadar beni savundugunuz içinde ayrıca hepinize teşekür ederim bi kaç. güne kanat pozları atacam

arkadaşlar yanlış anlamayında hocam programını paylaşma diyor sadece basit bi şekilde anlatayım 1. gün göğüs-ön kol 2. gün kanat -arka kol 3. gün omuz bacak vede ayda bir süper set bu benim suan eski programım dı yeni programım tek bölge setler hakkında pek fazla bilgi veremicem ilerde verebilirm vede hazırlandıgım yarışma klasik bodybuilding supplement kulanmıyorum yazın belki bu kadar beni savundugunuz içinde ayrıca hepinize teşekür ederim bi kaç. güne kanat pozları atacam

vücudun mükemmel beslenme programınıda yazamısın dumbelllls

beslenme konsusunda şöyle vermek istiyorum sabahları kesinlikle 3 haşlanmış yumurta yemeden çıkmıyorum tabi en az peynir yogurt ögle arası ekmek arası tavuk yada ton balıgı spordan önce süt içiyorum spordan sonrada karbonhidratlı bişeyler yiyorum evde akşam 2 ögün yiyom tabiki sadcee proteinli yemiyorum baklagilde almak lazım ardından yatmadan önce ekmek arası peynir yada 1 kase yogurt yiyorum aralarda kuru üzüm bazen badem ve fıstık ama genelde çok yiyorum kilo problemi oldugu içiçn dün 7 ögün yedim misal

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:52 ----------

eklemeyi unuttum eger yaglarınız varsa spordan sonra greyfurt suyu içiçn tabi meyve yemeyide unutmayın özellikle spordan önce 1 yada 2 muz

Azim ve hırsın birlikte olduğu yerde herşey olur beyler . Bırakın onu bunu 2-3 senede arnold gibi olursunuz istek ve arzular tavan yaptığı sürece...

Sen ne içtiysen aynısından bende istiyorum iyi kafa yapıyormuş :D Arnold 10 yıllarını verdi o hale gelmek için ve azmin kıralı o adamda (:
Sen bi süt iç sonra yat sabah kalk tekrar bunu bi 3000 4000 gün uygula sonra yorum yaz lütfen .

arkadaşlar birde ben agır girdiğim için de gelişimim hızlı oldu örnegin 4.5 ay sonunda bench 110 kilo kaldırıyom 3 tekrar ve bunun gibi agır giriyom yani antrenmanda aşırı konsantrasyon ve hırs sadece antrenmanıma odaklanıyorum

zübeyir düz emeğine sağlık fakat ilk sayfada birkaç arkadaş inanamamak ile beraber ister istemez heveslerinin kaçtığını dile getirmiş. Herkesin anatomisi yağ oranı vs. vs bir olmadığı için ben senin eski halinin de çok kötü olmadığını düşünüyorum. Hem merakımız giderilsin hemde arkadaşların hevesi kaçmasın, başlamadan önceki fotoğraflarını koyarsan deneyimle hocalarımızdan daha verimli cevaplar alabilirsin. Yanlış anlama kimseyi inandırmak zorunda değilsin fakat senin için de arkadaşlar için de daha iyi olacağını düşünüyorum.
Şahsen vasat bir anatomim ve istikrarsız tembel bir kişiliğim olduğu için vg ile uğraşmıyorum sadece senin gibi anatomisi iyi hayalimdeki gibi gelişen vücutlara şanslı olduğunuzu bu işi bırakmamanız gerektiğini hatırlatmak için buralardayım. İnşallah herkes hedeflediği vücuda ulaşır.

teşekür ederim eski resimlerimde var ama net değilller sadece derler ya kas çizgiileri bellidi hatta bazı bölümlerimde yoktu birde unutma hayallerindir seni yaşatan inş. sende benim gibi hırslanıp istediğin vücuda kavuşursun belki benim gibi kısa sürede değil ama inan inan inan olacak vede sabırlı ol.

kusura bakma ama yalan söylüyorsun en ağır kiloda bench girsen yine de göğüs öyle 4-5 ayda hacim almaz hadi bize doğruyu söyle kaç senedir yapıyorsun?

• Like
Reactions: Azi
halla halla beyler bayanlar inanmayanlar adanaya gelebilir rotary anadolu lisesinde okuyorum bütün arkadaşlarıma sorabilirsiniz ben 4.5 ayda böyle oldum bu hafta 5. ayım zaten beni görenler hep söylüyor kaç yılda yapıyorsun diye ne yani dememkki genetiğim iyi birde azimli ve düzenli yapın herşeyi beslenmeyi adam çalışıyor 1 yıl beslenmiyor hiç bişeye yaramaz tmm yemek belki çok fazla yersin ama proteinli yiyecekler yemezsen belli bir düzene ayak uydurmazsan tabi olmaz.

Ortada güzel bir vücut var, tebrik ederim...

Kaç ayda yapmışsa yapmış yada kaç yılda, önemli olan burada bir emek var, bunu tebrik etmeliyizi diye düşünüyorum.

Sonuçta yalan söylese de doğru söylese de zararı da faydası da kendisine, bu kadar uzatmaya gerek yok bence.

Bu arada çalışmalarında başarılar Zübeyir...

İyi akşamlar,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı