arkadaşlar öncelikle hiç bir madde almadım vede gerçekten 4.5 aylık bi çalışma sonucu yarışmaya hazırlanıyorum birde 15 günde yapılacak diyen arkadaş yapabilen varsa sporu bırakıyorum zaman zaman hastalandım ama yılmadım hiç kaçırmadım programımı eksiksiz yaptım ve uydum beslenmeme de dikkat ettim sonucu bu tşkler
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:06 ----------
şunu eklemek istiyorum çogu zaman bende yapabilecekmiyim diye tereddüte düştüm ama gerçekten hırs yaptım çok inandım bu arada vücudu fazla sıkmadım sadece normal bi görüntü 2 ay sonra arkadaşlar daha güzel paylaşımlarla karşınızda olacam her türlü yoruma açıgım BANA TAVSİYESİ OLAN VARSA özelden veya burdan açık açık yazsın
arkadaşlar yanlış anlamayında hocam programını paylaşma diyor sadece basit bi şekilde anlatayım 1. gün göğüs-ön kol 2. gün kanat -arka kol 3. gün omuz bacak vede ayda bir süper set bu benim suan eski programım dı yeni programım tek bölge setler hakkında pek fazla bilgi veremicem ilerde verebilirm vede hazırlandıgım yarışma klasik bodybuilding supplement kulanmıyorum yazın belki bu kadar beni savundugunuz içinde ayrıca hepinize teşekür ederim bi kaç. güne kanat pozları atacam
Azim ve hırsın birlikte olduğu yerde herşey olur beyler . Bırakın onu bunu 2-3 senede arnold gibi olursunuz istek ve arzular tavan yaptığı sürece...