Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
gelişimin gayet iyi bana kalırsa ayrıca gömlek de hiç fena durmamşama bi 4-5 ay sonra gömleğin üst düğmesi gerdirmeye başlıo vücut genişledikçe pek rahat olmuo kendimden biliyorum
![]()
öncelikle genetiğin güzel gibi.biceps,omuz başları ve kanatlar açısından şanslısın.kanatlar aşağıya doğru uzanıyor,gayet güzel.yalnız aynı kas grubunu haftada iki gün çalışrtııyorsun.bence 3 ya da 4 gün gidip haftada bir kere çalıştırman yeterli,ama verim alıyorsan devam et.
bu arada gömlek yakışmış![]()
4. ayında olduğunu göz önünde bulunduraraktan, Bicepslerim senden çok daha az çalışmama rağmen senden fazla.Omuzlara biraz daha ağırlık vermelisin.Omuzların iyi olması diğer eksiklikleride kapatıyor.Alt göğüse biraz daha ağırlık verirsen göğüslerin fit gözükür bak bu çok önemli bi unsur bence.Vede kollar ince kalmış.Bacaklardada bişey göremedm ben
daha henüz bi gögüs yokki neye göre alt gögüs girmesini söylüyorsun? seni rencide etmek için demiyorum kangren yanlış anlama beni ama alt gögüse falan gerek yok biraz daha şişirmelisin gögüslerini
>>> Kesinlikle 4.ay için iyiKollarımız Aynı Ölçüde Fakat Boyun benden kısa olduğu için daha iyi gösteriyorsun bence
Ha Gayret Yaza 65 olalım beyler (benim 70)
![]()
>>> Fakat Şu genetik işini bir türlü anlayamadım ben yaaaBe genetizmi neye göre cevaplandırıyoruz bir araştırmam lazım... Kangren Başarılar dilerim BB hayatında
![]()
benimde gögüsler genetik olarak kötü resimlerime bakarsan anlarsın zaten 5.ay oldu benim de ama gögüsleri toparlamaya başladım ortaları çok boştu dolduruyorum yavaş yavaş çok ağırlık az tekrar yap ama nizami gögüslerinin yandığını hisset üst gögüs girmeyi ihmal etme +80 üst gögüs giriyorum ben beslenmeni güzel yap takviye alıyormusun?
Tek press az ve butterfly, fly, pullover 3lusu fazla..
Bench press
Butterfly veya Dumbell fly
Inclıne bench press
Pullover
Tarzı bır program daha etkılı olur..![]()
Biraz karbonhidrata yüklenirsen senin için çok daha iyi olur. Pilavdan şaşma![]()
4. ayında olduğunu göz önünde bulunduraraktan, Bicepslerim senden çok daha az çalışmama rağmen senden fazla.Omuzlara biraz daha ağırlık vermelisin.Omuzların iyi olması diğer eksiklikleride kapatıyor.Alt göğüse biraz daha ağırlık verirsen göğüslerin fit gözükür bak bu çok önemli bi unsur bence.Vede kollar ince kalmış.Bacaklardada bişey göremedm ben
55kiloda nasıl bir vücut bekliyordun merak ettim açıkcası ? kollar ince demişsin 31-32 cm pazusu var 40 mı olmalıydı , yada omuzlara söylemişsin 70cm bel 105cm omuz.. 35cm gibi büyük bir fark yakalamış 55kiloda bence cok iyi birşey bu ? göğüs konusuna gelince profil resminde senin göğüslerinde ortada bence göğüs hakkında sen ona fikir değil o sana fikir verebilir.
yorum yaparken bir düşünelim bu insan nasıl calısıyor bu insanın vücut yağ oranı ne ölcüleri ne kilosu ne boyu ne ? ve birde yönlendirirken lütfen kendi bilgilerinizi ve vücudunuzuda unutmayın.
55kiloda nasıl bir vücut bekliyordun merak ettim açıkcası ? kollar ince demişsin 31-32 cm pazusu var 40 mı olmalıydı , yada omuzlara söylemişsin 70cm bel 105cm omuz.. 35cm gibi büyük bir fark yakalamış 55kiloda bence cok iyi birşey bu ? göğüs konusuna gelince profil resminde senin göğüslerinde ortada bence göğüs hakkında sen ona fikir değil o sana fikir verebilir.
yorum yaparken bir düşünelim bu insan nasıl calısıyor bu insanın vücut yağ oranı ne ölcüleri ne kilosu ne boyu ne ? ve birde yönlendirirken lütfen kendi bilgilerinizi ve vücudunuzuda unutmayın.
Bakın dikkat ettiyseniz 4 aya göre konuştum.Ben 1 aydan daha az bi süre uğraştım VG ile.Boyum yeterli seviyeye gelince devam edicem.Ve buna rağmen ölçüleri aşşağı yukarı benle aynı.Omuzlarım daha iyi mesela.4 ay Hafife alıncak bi zaman deil.ÜStelik resimde vucudum dümdüz görünüyoama normalde resmden daha ii şuan.Avatarı deiştiyim sende bak