Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Sırt Hareketleri Hariç Makine Kullanmamanı Tavsiye EderimEn Azından Makinesiz Bench Yaparken 60 Kiloyu 3x12 Olarak Rahat Çıkarana Kadar Sonra Makinada 120 130 Basarsın
![]()
Vücudunun 4 aya göre iyi olduğunu düşünüyorum.Ayrıca senden de bu cevabı bekliyordum.(Makineyle çalışıyorum.)Çünkü göğüsler 85 kiloya göre iyi değil.Makineyle,doğal Bench Press arasında tabiki fark var.Doğal olan da küçük kas grupları da devreye giriyor çünkü halteri dengelemeye çalışıyorsun.Yani daha zor.Ha bu arada bunu söyledikten sonra gaza gelip direk doğal şekilde bench press yapma.85 kilonun altına girme sonuçları kötü olabilir.Düşürürsün vs sonra sakatlanırsın.
genel olarak hacim eksiğin var gibi geldi bana. göğüs-omuz-sırt üçlüsü kollarınla orantısız gibi. kollar saydığım bölgelerine göre epey önden gidiyor, aksi olması gerekirken. göğüs çalışmalarına flye, crossover gibi hareketler ekle derim ve omuzlarına da biraz daha özen göster.
supllement olarak ne kullandın acaba biraz bilgi verirmisn?
supplement kullunmadım
sen 85 kg bench 2 tekrar bile yapamazsın.
bench 86 demişssin fakat sen baya iri bi göğüs istiorsun heralde fakat kanaatimce iri göğüs hoş durmaz yada herkes te hoş durmaz şekilli ve belirgin bir göğüsü tercih ederim ağırlığı biraz düşür