• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4. ayın sonu.

Sırt Hareketleri Hariç Makine Kullanmamanı Tavsiye Ederim ;) En Azından Makinesiz Bench Yaparken 60 Kiloyu 3x12 Olarak Rahat Çıkarana Kadar Sonra Makinada 120 130 Basarsın :D

Sırt Hareketleri Hariç Makine Kullanmamanı Tavsiye Ederim ;) En Azından Makinesiz Bench Yaparken 60 Kiloyu 3x12 Olarak Rahat Çıkarana Kadar Sonra Makinada 120 130 Basarsın :D

Zaten makinelerin amacı serbest hareketlerin daha rahat yapılabilmesi, yada yapılmasına yardım etmesi, mesela Barfiks çekemeyenlerin lat pull down yapması gibi. Her zaman makinesiz yapılanlar daha iyidir denge vs. hatta fitness toplarına uzaıp bazı hareketleri yapan bile var.

Vücudunun 4 aya göre iyi olduğunu düşünüyorum.Ayrıca senden de bu cevabı bekliyordum.(Makineyle çalışıyorum.)Çünkü göğüsler 85 kiloya göre iyi değil.Makineyle,doğal Bench Press arasında tabiki fark var.Doğal olan da küçük kas grupları da devreye giriyor çünkü halteri dengelemeye çalışıyorsun.Yani daha zor.Ha bu arada bunu söyledikten sonra gaza gelip direk doğal şekilde bench press yapma.85 kilonun altına girme sonuçları kötü olabilir.Düşürürsün vs sonra sakatlanırsın.

Dediklerinizi dikkate alıcam ki aldımda zaten artık serbest yapıyorum ama 50 giriyorum en fazla :D toz da aldım bakalım inş bu 2 ayın sonunda düzgün birşeyler olucak :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:01 ----------

genel olarak hacim eksiğin var gibi geldi bana. göğüs-omuz-sırt üçlüsü kollarınla orantısız gibi. kollar saydığım bölgelerine göre epey önden gidiyor, aksi olması gerekirken. göğüs çalışmalarına flye, crossover gibi hareketler ekle derim ve omuzlarına da biraz daha özen göster.

Bende tam tersini düşünüyorum kollarım biraz geri gibi yani geri derken 2 aydır gelişmiyo 36 da kaldım . :)

Bunlardan en son halim 5. aydan ve artık sporu bırakıyorum öss yüzünden 9 ay sonra tekrar başlıcam acaba ne kadar kaybederim kaslardan gerçi pek yok ama olsun :D

Eklentiler

• IMG_0533.jpg
    IMG_0533.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 544
  • IMG_0538.jpg
    IMG_0538.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 564
  • IMG_0543.jpg
    IMG_0543.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 516
  • IMG_0566.jpg
    IMG_0566.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 533
vücudun genel durumu gördügüm kadarı ile iyi. tebrik ederim. :) bence 2-3 ay sonra daha güzel vücudun olacagına inanıyorum calısmaya devam :) kolay gelsin.

Ygs Ve Lys den sonra hemen başlıcam zaten iyice salmaya başladı kaslar artık şişik dursun diye sıkarak yürüyorum olmuyo :D

bench 86 demişssin fakat sen baya iri bi göğüs istiorsun heralde fakat kanaatimce iri göğüs hoş durmaz yada herkes te hoş durmaz şekilli ve belirgin bir göğüsü tercih ederim ağırlığı biraz düşür

sen 85 kg bench 2 tekrar bile yapamazsın.

Body yi Bıraktıgımda 2 ay önce yani . 120 kiloo ile 8 tekrar yapıyodum :) Sen yapamıyosun diye milletide yapamıyo zannetme ;)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:13 ----------

bench 86 demişssin fakat sen baya iri bi göğüs istiorsun heralde fakat kanaatimce iri göğüs hoş durmaz yada herkes te hoş durmaz şekilli ve belirgin bir göğüsü tercih ederim ağırlığı biraz düşür

Biraz şişirip bırakıcam sonra agırık düşürüpp çok tekrar yapıcam bende senle aynı şyi istiyorum sadece öncelik olarak şişirdim sonra agırlıgı düşürücem :)

Back
Yukarı